INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

S-a vindecat de cancer și a semnat un contract cu Manchester United » Povestea impresionantă a unui fotbalist englez de mare viitor

Manchester United i-a oferit lui Max Taylor o prelungire a contractului // sursă foto: Guliver/gettyimages
Manchester United i-a oferit lui Max Taylor o prelungire a contractului // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 20:10

Max Taylor (20 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Manchester United, la doar câteva luni după ce a învins cancerul.

Tânărul fundaș englez, care se află la echipa din Manchester de la vârsta de 14 ani, a semnat astăzi prelungirea înțelegerii cu un an.

A revenit în septembrie

După ce a învins boala, Taylor a revenit la antrenamente în septembrie 2019 și a disputat 6 partide pentru echipa a doua a lui United. În deplasarea primei echipe la Astana, în Kazakhstan, pentru o partidă de Europa League din noiembrie, Taylor a fost numit pe banca de rezerve.

În ianuarie, fundașul a fost împrumutat la Stalybridge Celtic, unde a evoluat în 9 partide înainte ca pandemia de COVID-19 să pună stop fotbalului.

S-a vindecat de cancer și a semnat un contract cu Manchester United » Povestea impresionantă a unui fotbalist englez de mare viitor
Max Taylor. sursă foto: Instagram @ maxtaylor00

Taylor, depistat cu o boală cruntă în 2018

În noiembrie 2018, englezul a primit o veste cutremurătoare: a fost depistat cu cancer testicular. „A fost incredibil. Eram cu mama și tatăl meu când am primit vestea. Ne-am uitat unul și altul și ne gândeam: «Chiar a spus asta? Că e cancer?». Specialistul a spus că celulele din interiorul testiculului trebuie înlăturate. Mama a început să plângă imediat. Am ieșit din clinică și m-am gândit: «Dumnezeule!»”, a dezvăluit Taylor în trecut, pentru BBC.

„Auzi cuvântul ăsta: cancer. Gândurile îmi zburau cu o viteză imensă. «Ce se va întâmpla? Ce urmează? Voi mai juca fotbal? Voi mai trăi?»”, a continuat el.

Din nefecirire, boala s-a răspândit spre abdomen, iar Taylor a fost nevoit să urmeze un tratament îndelungat de chimioterapie. „Tratamentul pe care îl făceam a fost destul de toxic. Prima noapte a fost cea mai grea. Ești treaz, tremurând și transpirând, dar te simți foarte rece. Atunci începe greul”, și-a amintit acesta.

La 6 săptămâni după ce a fost supus chimioterapiei, Taylor a primit vestea bună, în februarie 2019: a învins cancerul, dar a trebuit să fie supus unei intervenții pentru că nodurile limfatice i s-au umflat, unul dintre ele atașându-se de un vas de sânge. După operație, Taylor a spus că a durat 3 luni pentru a se simți bine din nou, informează Daily Mail.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Premier League:

Mărturisiri tulburătoare ale unui fotbalist din Premier League depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu pot să înțeleg, este înfricoșător!”

Kompany surprinde! Pe cine vede cel mai bun fundaș din istoria Premier League: „Poate pare ciudat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează