INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mărturisiri tulburătoare ale unui fotbalist din Premier League depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu pot să înțeleg, este înfricoșător!”

Adrian Mariappa (mijloc) de la Watford a fost depistat pozitiv cu COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages
Adrian Mariappa (mijloc) de la Watford a fost depistat pozitiv cu COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 17:22

Fundașul central Adrian Mariappa (33 de ani) de la Watford a fost depistat pozitiv cu COVID-19, în cadrul primului val de testări efectuat în Premier League.

Alături de doi angajați ai lui Watford și antrenorul secund al lui Burnley, Ian Woan, Mariappa a fost depistat pozitiv, după prima rundă de testări COVID-19 realizată la echipele din campionatul Angliei. Fotbalistul a fost uimit de veste, având în vedere că este asimptomatic și că a respectat toate regulile impuse de autorități.

„Încă de când am primit rezultatul testului, marți, am încercat să îmi dau seama cum am luat virusul. A fost o mare surpriză, deoarece nu prea am ieșit din casă, decât cu câteva excepții, pentru puțină mișcare fizică și plimbări alături de copii. Stilul meu de viață este foarte liniștit, nu petrec, nu prea ies, astfel că nu pot înțelege cum am fost infectat”, a dezvăluit Mariappa pentru The Telegraph.

„Ca majoritatea oamenilor, am comandat de multe ori mâncare și alte obiecte, ăsta ar putea fi modul prin care am fost infectat. De asemenea, partenera mea a mers la supermarket în câteva rânduri”, a continuat el.

Mariappa: „Am întrebat medicul dacă e sigur”

Jamaicanul cu 15 apariții în acest sezon de Premier League a fost de-a dreptul șocat de rezultatul testului, mărturisind că a întrebat medicul echipei dacă nu cumva a fost comisă o eroare.

„Medicul clubului m-a sunat să îmi spună vestea și, să fiu sincer, l-am întrebat dacă e 100% sigur, dacă nu cumva a încurcat rezultatele. Dacă aș fi avut vreun simptom, poate ar fi avut sens. Dar așa, nu am putut înțelege. Nu am avut probleme cu respirația, nimic”, a spus fundașul.

Este înfricoșător cum te poți simți foarte bine și să nu părăsești casa, dar tot să iei cumva virusul. Trăiesc cu 3 dintre copiii mei, care au 5, 9 și 11 ani și cu partenera mea, așa că sunt îngrijorat pentru ei. Sunt bine, nu prezintă niciun simptom, dar nu pot să nu mă gândesc la asta și trebuie să stau departe de ei acum că am fost depistat pozitiv”, a concluzionat el.

Fundașul „viespilor” va trebui să rămână în izolare pentru cel puțin 7 zile, înainte de a fi testat din nou în vederea începerii antrenamentelor alături de restul echipei.

1.6 milioane de euromai valorează Mariappa, la 33 de ani, potrivit Transfermarkt

163 de meciuria disputat fundașul central în Premier League: 95 la Watford, 39 la Crystal Palace și 29 la Reading

Mărturisiri tulburătoare ale unui fotbalist din Premier League depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu pot să înțeleg, este înfricoșător!”
Adrian Mariappa. Foto: Guliver/gettyimages

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Premier League:

Cu moralul la pământ! Un sfert din jucătorii fotbalului insular sunt deprimați

Kompany surprinde! Pe cine vede cel mai bun fundaș din istoria Premier League: „Poate pare ciudat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează