INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN RĂZBOI

Derapaj legat de războiul din Israel! Un internațional care a jucat la București, denunțat pentru instigare la ură!

Shon Weissman
Shon Weissman

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 16:49 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 16:53

Shon Weissman, 27 de ani, atacantul naționalei Israelului de la Granada, a avut o reacție halucinantă după atrocitățile Hamas? „De ce nu-i împușcați în cap?", a întrebat jucătorul pe social media. A șters mai multe mesaje, dar a fost denunțat pentru instigare la ură.

Peste 17.000 de morți și răniți, acesta este momentan bilanțul înfiorător al războiului din Orientul Mijlociu. Atrocitățile comise de teroriștii Hamas în Israel au șocat lumea întreagă. Reacția armatei israeliene a făcut și ea mii de victime în Fâșia Gaza.

Shon Weissman: „De ce n-au fost aruncate 200 de tone de bombe?"

Într-o perioadă extremă, unii israelieni au căzut și ei în derapaje violente. Shon Weissman, atacant al naționalei lui Alon Hazan care a jucat și la București la 1-1 pe Arena Națională, a lansat mai multe atacuri agresive pe rețelele de socializare. Sau a dat like altora.

„De ce nu-i împușcați în cap?", a întrebat Weissman, referindu-se la palestinieni. „Să-i zdrobim! Să-i distrugem! Răzbunarea lui Dumnezeu", a fost alt mesaj. Încă unul: „Care e logica pentru care 200 de tone de bombe n-au fost aruncate deja asupra Gaza? ". Ori „Întreaga Gaza sprijină terorismul. Toată Gaza e moartă!".

„Comentariile lui Shon Weissman provoacă doar ură"

Ulterior, Weissman a realizat uriașa eroare făcută și a șters postările sale. A motivat că are familia în Israel, fiind foarte afectat de întreaga situație, a scris Marca.

Dar, potrivit cotidianului iberic, jucătorul Granadei a fost denunțat de un grup de palestinieni rezidenți în orașul spaniol, care îl acuză de instigare la ură împotriva Palestinei: „Comentariile lui Shon Weissman provoacă doar ură și ruptură între oameni".

Marca susține că, până acum, internaționalul israelian nu a fost notificat.

Shon Weissman a debutat la națională în 2019

În vârstă de 27 de ani, Weissman a jucat 31 de meciuri la selecționata Israelului, pentru care a marcat 5 goluri.

A debutat la națională pe 9 septembrie 2019, în preliminariile Euro 2020, contra Sloveniei (2-3). Primul gol pentru Israel, pe 4 septembrie 2021, la 5-2 cu Austria, în campania de calificare pentru CM 2022. 

Războiul din Israel și Palestina provoacă probleme la Bayern: Mazraoui vs Peretz

Andrei Nicolescu caută un profil de conducător cu trecut dinamovist: „Va veni acel moment”. Pe cine ar vrea „câinii”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
22cea
22cea  •  15 Octombrie 2023, 19:23
Postat de hofer pe 15 Octombrie 2023, 17:04

Asta o sa se întâmple și între noi și unguri daca se mai exagerează mult. Astăzi avem libertate sa mergem unde vrem, nimeni nu ne interzice libertatea. Cred că este bine va nu intram în Schengen pentru că Ungaria își dorește foarte mult că noi sa intram și să nu mai avem granița comuna. De ce oare? Asta ar trebui sa se întrebe și Politicieni. De ce ?

Lumineaza-ne matale de ce !

hofer
hofer  •  15 Octombrie 2023, 17:04

Asta o sa se întâmple și între noi și unguri daca se mai exagerează mult. Astăzi avem libertate sa mergem unde vrem, nimeni nu ne interzice libertatea. Cred că este bine va nu intram în Schengen pentru că Ungaria își dorește foarte mult că noi sa intram și să nu mai avem granița comuna. De ce oare? Asta ar trebui sa se întrebe și Politicieni. De ce ?

robert720
robert720  •  15 Octombrie 2023, 16:57

Spiritele sunt foarte incinse acolo (si nu numai). De asta ultranationalismul ar trebui interzis prin lege.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează