INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BAYERN

Războiul din Israel și Palestina provoacă probleme la Bayern: Mazraoui vs Peretz

Daniel Peretz  // FOTO: Imago
Daniel Peretz // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 16:11 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 16:16

Internaționalul marocan Noussair Mazraoui, 25 de ani, a postat mesaje pro-Palestina și contra Israelului, de unde provine coechipierul de la Bayern, Daniel Peretz.

Noussair Mazraoui ar putea provoca un conflict intern la Bayern. Sâmbătă seară, pe contul său de Instagram, internaționalul marocan a postat un videoclip ce conține un verset din Coran: „Și să nu credeți că Allah este nepăsător la ceea ce fac cei care comit nedreptate. Va fi așa doar până în ziua în care ochii lor vor fi înghețați de groază”.

Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!
ITALIA
Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!

Mesaj anti Israel?

În același timp, el a distribuit o altă poveste, unde, pe lângă postarea sa, se pot vedea mesaje Pro-Palestina ale colegilor de la națională în conflictul cu Israel. Demersurile sale pot fi interpretate ca o expresie a solidarităţii faţă de Palestina, dar și ca un mesaj dur împotriva statului Israel, pe care susținătorii organizației teroriste Hamas îl acuză, nejustificat, că ar ataca și ar ucide în mod deliberat civili în răspunsul său militar la atacul din 7 octombrie.

Daniel Peretz, colegul israelian al lui Mazraoui: „Fiți puternici, vom trece și peste asta”

Atunci, militanții Hamas au invadat Israelul din Fâșia Gaza și au ucis peste 1.000 de oameni. Iar coechipierul evreu al lui Mazraoui de la Bayern, portarul Daniel Peretz, a postat imediat un mesaj de susținere: „Inima mea este alături de întreg poporul. Fiți puternici și aveți grijă de voi. Vom trece și peste asta”.

Mazaoui se află în această perioadă la echipa națională. El a și jucat sâmbătă, 66 de minute, în amicalul susținut de Maroc împotriva Cote D'Ivoire (1-1).

Neymar, furios după ce un jurnalist le-a cerut fanilor „să arunce urină și fecale” pe internaționalii brazilieni: „Un idiot, un fanfaron!”

Gestul care trădează totul! Ce au făcut Ronaldo și Georgina după ultimul meci al Portugaliei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează