INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

S-a dat decizia după derbyul abandonat în Grecia! Ce sancțiuni au primit Olympiakos și Panathinaikos

Ce sancțiuni au primit Olympiakos și Panathinainkos. Foto: Imago Images
Ce sancțiuni au primit Olympiakos și Panathinainkos. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 22:03 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 22:51

Olympiakos a primit penalizare de un punct, iar Panathinaikos a obţinut victoria cu 3-0 la „masa verde”. Jocul s-a întrerupt după ce o petardă aruncată de fanii gazdelor a căzut lângă Juankar, fundașul spaniol al oaspeților, într-o zonă unde se încălzeau jucătorii de rezervă. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Comisia de Disciplină a federației din Grecia a judecat cazul derbyului abandonat duminica trecută, în minutul 50, la scorul de 1-1, și a anunțat în această seară sancțiunile pentru cele două rivale, Olympiakos și Panathinaikos. 

Oaspeții de la Panathinaikos, care s-au retras la vestiare și au refuzat să continue meciul, au obţinut victoria cu 3-0 la „masa verde”.

Pică și Budapesta?! Veste de ultim moment despre Israel - România: unde s-ar juca, de fapt, meciul din preliminarii
ISRAEL - ROMÂNIA
Pică și Budapesta?! Veste de ultim moment despre Israel - România: unde s-ar juca, de fapt, meciul din preliminarii

Olympiakos joacă cu PAOK fără spectatori

Adversarii de la Olympiakos au scăpat ieftin, primind doar o penalizare de un punct în clasament, dar trebuie să joace următoarele două partide cu porțile închise! Acestea sunt împotriva lui PAOK (5 noiembrie) și Panaitolikos (25 noiembrie). 

În plus s-au dictat și amenzi pentru incidentul produs pe teren, 5.000 de euro pentru Panathinaikos și 30.000 pentru Olympiakos.

FOTO. Juankar, fundașul lui Panathinainkos, a înnoptat la spital

+2 FOTO

Ce s-a întâmplat duminică? Arbitrul Fabio Maresca a fost nevoit să suspende meciul la puțin timp după ce gazdele de la Olympiakos egalaseră situația pe tabelă. Juankar, fundașul dreapta spaniol al oaspeților, a fost afectat de petarda care a explodat chiar în zona unde se antrenau jucătorii de rezervă și n-a mai putut continua meciul. Deși doctorul ce asigura asistența medicală pe stadionul Karaiskakis a susținut că nu e ceva grav.

Juankar a fost scos cu targa din teren și transportat cu ambulanța la spital, unde a rămas peste noapte pentru investigații amănunțite. Presa din Atena a aflat rapid diagnosticul pus de medici: comoție labirintică, pierderea parțială a auzului, însoțită de episoade de instabilitate, amețeală și stare de greață.

Citește și:

Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”

Andrei Cordea, show în Arabia Saudită » Ce a reușit în duelul românilor din Saudi League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează