INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO UPDATE Derby-ul Lyon - Marseille, întrerupt din cauza fanilor! Payet, lovit în timp ce executa un corner + scandal și la vestiare

Dimitri Payet (34 de ani), fotbalistul lui Marseille, a fost lovit în cap cu o sticlă venită din tribune, în minutul 3 al deplasării de la Lyon. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare. +5   FOTO
Dimitri Payet (34 de ani), fotbalistul lui Marseille, a fost lovit în cap cu o sticlă venită din tribune, în minutul 3 al deplasării de la Lyon. Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 23:48 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 23:48

Dimitri Payet (34 de ani), fotbalistul lui Marseille, a fost lovit în cap cu o sticlă venită din tribune, în minutul 3 al deplasării de la Lyon. Meciul a fost abandonat. O decizie urmează să fie luată luni, în cadrul Comisiei de Disciplină.

UPDATE 23:45 // Lyon - Marseille, abandonat

Crainicul stadionului a anunțat decizia finală: „În ciuda primului anunț, arbitrul a decis ca meciul să nu se reia în această seară. Siguranța jucătorilor nu era garantată”.

UPDATE 23:40 // Ambele echipe sunt acum în cabine

Jucătorii lui Marseille sunt de neclintit în decizia de a nu reveni pe gazon. Și cei din tabăra gazdelor s-au întors în cabine. Stadionul este în acest moment gol. Fanii se îndreaptă către case.

Liga franceză a reacționat: „Liga condamnă vehement agresiunea comisă asupra lui Payet în timpul meciului Lyon - Marseille. În tot acest timp, fotbalistul a fost și victima unor scandări discriminatorii. În urma incidentelor repetate din acest sezon, comisia de disciplină se va întâlni de urgență luni. Fotbalul francez nu trebuie să mai aibă de suferit din această cauză!”. 

UPDATE 23:20 // Jucătorii lui Marseille nu ies de la vestiare

Alvaro Gonzalez, fotbalistul lui Marseille, a reacționat violent în momentul în care a auzit că meciul trebuie reluat și a lovit cu piciorul o ușă. Oaspeții nu au ieșit de la vestiare, iar Payet spune: „Mi-e frică să revin!”. Între timp, fotbaliștii lui Lyon sunt pe gazon.

Derby-ul Lyon - Marseille, întrerupt din cauza fanilor! Payet, lovit în timp ce executa un corner + scandal și la vestiare
Alvaro Gonzalez, nervos în zona vestiarelor

UPDATE 23:00 // Crainicul anunță reluarea meciului Lyon - Marseille

Sampaoli, antrenorul lui Marseille, a transmis brigăzii de arbitri că fotbaliștii lui nu au starea necesară pentru a reluat partida. În ciuda acestui lucru, crainicul arenei anunță că cele două formații vor reveni pe teren, dar că la primul incident meciul va fi abandonat.

UPDATE 22:40 // Ruddy Buquet nu vrea reluarea meciului Lyon - Marseille

„Centralul” Ruddy Buquet refuză reluarea meciului, în ciuda insistențelor venite din partea autorităților, informează Amazon Prime, deținătorul drepturilor TV. Chiar dacă meciul ar continua, Payet nu va mai reveni pe teren. Lovitura a fost una extrem de puternică. 

Între timp, fanul care a aruncat sticla spre Payet a fost depistat și scos în afara stadionului.

Payet, lovit în Lyon - Marseille

Fotbalul francez continuă să producă incidente reprobabile. Aproape etapă de etapă, suporterii își fac de cap și duc la întreruperea partidelor. Astăzi a fost cazul derby-ului Lyon - Marseille, pus pe pauză după doar 3 minute de joc. 

Payet, lovit cu o sticlă în Lyon - Marseille

În momentul executării unei lovituri de la colțul terenului, din zona contingentului dur al fanilor lui Lyon, Payet a fost lovit cu o sticlă. Mijlocașul francez s-a prăbușit, a avut nevoie de intervenția medicilor, iar „centralul” Ruddy Buquet a decis întreruperea partidei. O măsură devenită normală în fotbalul francez. 

+1 FOTO

Payet, atacat și în Nice - Marseille

În minutul 75 al disputei dintre Nice și Marseille, etapa #3, fanii gazdelor au aruncat cu diverse obiecte spre Payet, în momentul în care mijlocașul francez încerca să execute o lovitură de la colțul terenului. O sticlă plină l-a lovit în spate.

Jucătorul oaspeților a reacționat nervos, a aruncat-o înapoi spre fani și a declanșat haosul. Ultrașii gazdelor au coborât din zona scaunelor, unii au pătruns chiar pe gazon și s-au luat la bătaie cu jucătorii lui Marseille. Forțele de ordine au reușit cu greu să îi țină pe fani în spatele panourilor publicitare.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Dezastru după Gerrard! Rangers a primit 3 goluri într-o repriză și a fost eliminată în semifinalele Cupei Ligii

Jucătorii lui Espanyol, revoltați după eșecul cu Barcelona: „O glumă de penalty!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
adrian_riga
adrian_riga  •  22 Noiembrie 2021, 10:07

Pe Velodrome, cand oaspetii executa un corner, 2 stewarzi tin o plasa care protejeaza executantul. Nu stiu de ce pe alte stadioane nu se intampla la fel.

ionnis
ionnis  •  22 Noiembrie 2021, 10:07

Simulare :))

leu.mr
leu.mr  •  22 Noiembrie 2021, 08:11

Va amintiti de jucatorii de dinainte de '90 ? Nici unul nu ar fi spus "mi-e frica", mai ales dupa doar 3 minute din meci. Pe vremea aceea mai existau barbati in fotbal, acum...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează