INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Deschamps explică remiza din partida cu Ucraina: „Accident, un cuvânt mare și bun. Au venit să se apere și au reușit”

Deschamps explică remiza din partida Franța - Ucraina
Deschamps explică remiza din partida Franța - Ucraina

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 12:06 / Actualizat joi, 25 martie 2021 12:06

Ucraina, o echipă cu șase titulari ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, organizată și atentă, a ținut în șah, la Paris, campioana mondială Franța, în prima partidă din preliminariile pentru CM 2022.

Campioanei mondiale nu i-a fost de ajuns supergolul rapid reușit de Griezmann pentru a învinge o tânără și ambițioasă Ucraină (1-1), la Paris. Cu șase titulari ai lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, Bușcian, Karavaev, Zabarnîi, Mikolenko, Șaparenko plus Sidorciuk, trupa lui Șevcenko și-a atins obiectivul, impresionând prin organizare, disciplină și defensivă riguroasă. A lovit la una din puținele oportunități: șutul pe lângă țintă al lui Sidorciuk a fost deviat nefericit de Kimpembe (57).

Deschamps a acuzat oboseala după meciul cu Ucraina

„Am început bine, dar rezultatul ne dezamăgește, mai ales că oaspeții au înscris dintr-o jumătate de ocazie. Ucrainenii au venit doar să se apere, însă nu e o critică, nu s-au deschis și au obținut punctul propus. Ne-au lipsit prospețimea și dinamismul, însă e complicat cu un astfel de oponent. Accident e un cuvânt mare și bun. A contat oboseala, aș fi vrut să mai am 48 de ore de pregătire. În Kazahstan, vom schimba fusul, temperatura și adversarul!”, explică selecționerul Deschamps. 

În precedenta campanie CM, în septembrie 2016, "cocoșii galici" au început cu un 0-0 în Belarus, dar apoi au bătut Olanda tur-retur și s-au calificat fără probleme în Rusia, unde au cucerit titlul. În ultimele patru partide jucate acasă, Franța a câștigat numai cu Suedia, 4-2 în Nations League.

34 de goluriare Antoine Griezmann pentru Franța în 87 de meciuri. Miercuri, l-a egalat pe David Trezeguet pe locul 4 al topului all-time al naționalei

VIDEO Eugen Neagoe: „Poate că ne dorim să fim Franța sau Germania, dar nu putem”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Presa din Olanda îi critică pe elevii lui Frank de Boer după debutul în preliminariile CM 2022: „Vulnerabilă și instabilă, de nerecunoscut”

Alegere-surpriză » Fotbalistul român pus de Marca în TOP 10 „bijuterii” de urmărit la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează