INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Dezvăluirea lui Pirlo despre Mircea Lucescu: "Era nerăbdător să se întâmple asta"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 13:49

Andrea Pirlo, campion mondial în 2006 cu Italia și unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani, și-a amintit de colaborarea sa cu Mircea Lucescu la Brescia și l-a lăudat pe acesta.

"El m-a adus la echipa mare, la 15 ani. Mi-a dat lecții de tactică, de tehnică și m-a învățat să joc alături de profesioniști.

Lucescu era nerăbdător să mă vadă pe teren, dar n-am primit derogare să joc înaintea vârstei de 16 ani. Fizic eram firav. Abia la 16 ani și două zile am bifat primul meci, împotriva Reggianei", a povestit Pirlo, 37 de ani, în presa din Italia.

Pirlo este legitimat acum în MLS, la New York City, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Reggina, Inter, AC Milan și Juventus.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează