INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Dezvăluirile șocante ale lui Alexandre Pato, fosta vedetă a lui AC Milan: de la hotelul pentru sex, la fiesta cu droguri care i-a schimbat viața

Alexandre Pato +8   FOTO
Alexandre Pato

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 10:48 / Actualizat marti, 16 mai 2023 12:00

Alexandre Pato (32 de ani), fostul atacant brazilian al lui AC Milan, în prezent legitimat la Orlando City, din MLS, a dezvăluit într-o scrisoare deschisă, publicată pe The Players Tribune, detalii neștiute din cariera lui. 

Pato a ajuns pentru prima dată în Europa în 2007, când a fost transferat de AC Milan de la Internacional, în schimbul a 24 de milioane de euro. Ulterior, acesta a mai jucat la Corinthians, Sao Paulo, Villarreal, Chelsea și Tianjin. 

După ce și-a reziliat contractul cu echipa din China, Pato a povestit cum o petrecere din Los Angeles i-a schimbat modul în care percepe viața.

Captivi într-un club-fantomă » Nu pot pleca liberi de la Dinamo după retrogradare
DINAMO
Captivi într-un club-fantomă » Nu pot pleca liberi de la Dinamo după retrogradare

Petrecerea cu droguri care i-a schimbat viața lui Pato

„Eram încă singur, așa că am decis să mă bucur de libertate. M-am dus la Los Angeles. Am vrut cel mai bun hotel, cea mai bună mașină, cele mai bune petreceri. Am ajuns într-un loc unde o fată trăgea cocaină pe nas lângă mine. 

Dintr-o dată m-am întrebat: «Ce caut eu aici?» Nu asta era ceea ce îmi doream. Era o lume goală. L-am întrebat pe un prieten: «Oare chiar am de gând să-mi petrec restul vieții singur?»”, a povestit Pato, potrivit sursei menționate.

+4 FOTO

Pato: „Oamenii făceau sex în timp ce se uitau la stadionul lui Internacional”

Atacantul plecat la 11 ani de acasă a povestit prin ce aventură a trecut înainte să semneze cu juniorii echipei Internacional, atunci când din cauza sărăciei a fost nevoit să se cazeze alături de tatăl său într-un hotel destinat sexului.

„Ne-am cazat într-un hotel de sex. Habar nu aveam, eram prea tânăr ca să înțeleg. Camera noastră avea un pat mic, atât. Hotelul era în fața Beira-Rio (n.r - stadionul lui Internacional). Oamenii făceau sex în timp ce urmăreau stadionul lui Internacional”, a povestit Pato, conform sursei menționate. 

Problemele grave trăite de Pato cu fanii lui Corinthians: „Aveau bâte și cuțite”

Pato a plecat de la Milan în 2013, după ce în ultimele 3 sezoane pe „San Siro” suferise numeroase accdentări. Atacantul s-a întors în Brazilia, la Corinthians, unde a avut mari probleme cu fanii echipei. 

„Fanii lui Corinthians au vrut să mă omoare. Mă deplasam prin oraș cu gărzi de corp înarmate și o mașină blindată cu bombe lacrimogene. Fanii care au pătruns în cantonamentul nostru aveau bâte și cuțite. A fost terifiant. S-au întâmplat lucruri care nu-și au locul în fotbal”, a mai precizat Pato.

27 de meciuria bifat Pato în echipa națională a Braziliei

CV Alexandre Pato: 

  • Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Americii de Sud cu Internacional
  • Serie A și Supercupa Italiei cu AC Milan
  • Supercupa Americi de Sud cu Corinthians
  • Cupa Confederațiilor cu Brazilia
  • Bronz la Jocurile Olimpice din 2008 și Argint la Jocurile Olimpice din 2012 nu Brazilia U23

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Italia - Argentina, „Finalissima 2022”, duelul campioanelor Europei și Americii de Sud. Echipe probabile, televizare, cote la pariuri

Massimiliano Allegri, „săgeți” la adresa lui Dybala, după plecarea argentinianului de la Juventus: „S-a crezut noul Messi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Sharapov
Sharapov  •  01 Iunie 2022, 20:31

Nu-i asa ca-l vrei la fcsb - locul ideal pentru *** lui neubert !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  01 Iunie 2022, 15:36

Despre relația cu Barbara Berlusconi, nimic?..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează