INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Massimiliano Allegri, „săgeți” la adresa lui Dybala, după plecarea argentinianului de la Juventus: „S-a crezut noul Messi!”

Paulo Dybala și Massimiliano Allegri
Foro:Imago
Paulo Dybala și Massimiliano Allegri Foro:Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 20:02 / Actualizat marti, 31 mai 2022 20:37

Massimiliano Allegri (54 de ani), antrenorul celor de la Juventus, a ținut să-i transmită un mesaj dur lui Paulo Dybala (28), după ce argentinianul a plecat de la torinezi.

Transferat în 2015 de Juventus contra sumei de 41 de milioane de euro, Dybala a plecat de la Torino liber de contract la 7 ani distanță de la acel moment.

Regretul lui Messi: „E o mare nebunie că Italia nu va juca în Qatar! Ar fi fost favorită”
FINALISSIMA 2022
Regretul lui Messi: „E o mare nebunie că Italia nu va juca în Qatar! Ar fi fost favorită”

Argentinianul a avut un ultim sezon modest în tricoul „bianconerilor”, motiv pentru care Massimiliano Allegri nu l-a iertat după despărțire.

Allegri: „Dybala s-a crezut noul Messi”

„Paulo trebuie să îşi revină cu picioarele pe pământ, să fie el însuși. A fost un moment în care s-a lăsat dus de val pentru că s-a crezut noul Messi. Un jucător nu poate emula sau crede că este ca altul. 

Mai are multe de oferit pentru că are calități tehnice extraordinare și joacă într-un mod divin. Trebuie totuşi să se concentreze din nou”, a declarat Allegri potrivit corrieredellosport.

Paulo Dybala, despărțire în lacrimi de Juventus

La ultimul meci din campionat, 2-2 acasă cu Lazio, Dybalaa fost aplaudat de fani și de coechipieri. Jucătorii lui Juventus l-au purtat pe brațe, moment în care argentinianul s-a emoționat. Acest fapt, coroborat cu uralele suporterilor, l-au făcut pe Paulo să izbucnească în lacrimi.

Argentinianul și-a încheiat seara alături de noul său prieten, Vlahovic. Cei doi s-au așezat pe gazonul de pe Allianz Stadium și au discutat. De altfel, atacantul sârb, care a deschis scorul cu Lazio, i-a dedicat golul lui Paulo.

Au fost 7 ani de magie, 12 trofee și 115 goluri pe care nimeni nu ni le va lua. Vă mulțumesc că m-ați susținut în momentele dificile. Mulțumesc celor care m-au însoțit de-a lungul anilor, de la primul până la ultimul, de la suporteri până la oamenii care lucrează în cadrul clubului, tuturor, antrenori și colegi de echipă, angajați și manageri.

Purtarea acestui tricou important, împreună cu banderola de căpitan, a fost una dintre cele mai mari mândrii din viața mea, pe care sper să o arăt cândva copiilor și nepoților mei.
-Paulo Dybala

Citește și:

Mircea Lucescu, considerat varianta perfectă pentru Șahtior » Ce scrie presa din Ucraina despre „Il Luce”
Șahtior
Mircea Lucescu, considerat varianta perfectă pentru Șahtior » Ce scrie presa din Ucraina despre „Il Luce”
Messi povestește prin ce a trecut după infecția cu COVID-19: „Am avut de suferit, nu mai suportam”
DECLARAȚII
Messi povestește prin ce a trecut după infecția cu COVID-19: „Am avut de suferit, nu mai suportam”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează