INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO Ce contrast! Cum au fost tratați Chiellini și Dybala la despărțirea de fanii lui Juventus

Paulo Dybala/ foto Imago Images
Paulo Dybala/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 09:58 / Actualizat marti, 17 mai 2022 10:49

Giorgio Chiellini (37 de ani) și Paulo Dybala (28 de ani) au jucat ultimul lor meci în fața suporterilor lui Juventus, în remiza cu Lazio, scor 2-2, în etapa #37 din Serie A.

Fundașului central italian, care o părăsește pe „Bătrâna Doamnă” după 17 sezoane, i-a fost organizată o adevărată ceremonie. Giorgio a fost sărbătorit înainte, în timpul și la finalul meciului. Clubul i-a dedicat un tricou special, videoclipuri și un spectacol de lumini.

Chiellini și Dybala, despărțire de fanii lui Juventus

Chiellini a fost titular cu Lazio și a jucat 17 minute, un număr simbolic, în concordanță cu anii petrecuți în tricoul „bianconero”. Acesta a fost schimbat cu De Ligt, în aplauzele întregului stadion.

Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”
ANGLIA
Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”

Dybala, care pleacă de la Juventus după 7 ani, nu a avut parte de festivitate organizată de club. În schimb, acesta a fost aplaudat de fani și de coechipieri. Jucătorii lui Juventus l-au purtat pe brațe, moment în care argentinianul s-a emoționat. Acest fapt, coroborat cu uralele suporterilor, l-au făcut pe Paulo să izbucnească în lacrimi. 

Argentinianul și-a încheiat seara alături de noul său prieten, Vlahovic. Cei doi s-au așezat pe gazonul de pe Allianz Stadium și au discutat. De altfel, atacantul sârb, care a deschis scorul cu Lazio, i-a dedicat golul lui Paulo. 

VIDEO. Fanii lui Juventus își iau rămas bun de la Chiellini și Dybala

Argentinianul și-ar fi dorit să rămână la Juventus, însă negocierile pentru prelungirea înțelegerii nu s-au concretizat. „Am crezut că vom fi împreună chiar mai mulți ani”, a transmis Dybala pe Instagram.

Dacă Dybala și Chiellini au fost aclamați de toți „bianconerii”, patronul echipei, Andrea Agnelli, a fost huiduit copios de fiecare dată când imaginea sa apărea pe ecranele de pe stadion. Motivul? Miliardarul italian l-a lăsat pe Dybala să plece.

Juventus - Lazio 2-2

În ultimul meci al sezonului de Serie A pe teren propriu, Juventus a condus cu 2-0 la pauză. „Bianconerii” au deschis scorul prin Vlahovic, care a înscris cu o lovitură de cap din apropiere. Morata a dublat avantajul gazdelor, după un șut superb la colțul lung. Mingea a lovit bara și a intrat în poartă.

Lazio a redus din diferență imediat după pauză (51), după autogolul lui Sandro. Echipa lui Sarri a egalat la ultima fază (90+6), prin Milinkovic-Savic. Sârbul a trimis în poarta goală, după o respingere nefericită a portarului advers.

VIDEO. Rezumat Juventus - Lazio 2-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Agentul lui Gareth Bale confirmă: „De asta depinde totul”

Eden „s-a hazardat”! Intrare violentă la ultimul meci al Realului: victima a publicat o imagine horror

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  17 Mai 2022, 11:51

Diferența între cei doi :italianul a dat totul pt Juventus.....nu vad ce ar fi putut face mai mult decat a facut pt Juventus....argentinianul a lăsat mereu impresia ca nu si a atins potențialul maxim la Juventus....extrem de talentat, sclipitor de multe ori dar inconstant...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează