INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Messi povestește prin ce a trecut după infecția cu COVID-19: „Am avut de suferit, nu mai suportam”

Lionel Messi/ foto Imago Images
Lionel Messi/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 15:49 / Actualizat marti, 31 mai 2022 16:22

Lionel Messi (34 de ani), atacantul lui PSG, a vorbit despre efectele infectării cu COVID-19. Argentinianul s-a îmbolnăvit în ianuarie și ratat două meciuri ale naționalei, cu Columbia și Chile în preliminariile Campionatului Mondial.

Messi recunoaște că plămânii i-au fost serios afectați, iar timp de o lună și jumătate s-a chinuit să se antreneze.

Lovitură după lovitură: s-au întâlnit cu Zidane și i-au făcut oferta oficială! Salariu anual de 25 de milioane de euro, ar fi cel mai bine plătit antrenor al lumii!
OFERTĂ
Lovitură după lovitură: s-au întâlnit cu Zidane și i-au făcut oferta oficială! Salariu anual de 25 de milioane de euro, ar fi cel mai bine plătit antrenor al lumii!

Messi, afectat serios de COVID-19

„Am avut de suferit și după ce m-am vindecat de COVID. Plămânii au fost cei mai afectați. M-am întors pe teren, iar timp de o lună și jumătate simțea că nu pot să alerg din acest motiv. M-am întors la antrenamente prea devreme. 

Din această cauză, problemele s-au agravat și nivelul meu a scăzut. Nu mai suportam, voiam să alerg, să mă antrenez. Voiam să dau drumul la treabă, dar nu puteam. În final, totul a devenit mai rău”, a spus Messi într-un interviu pentru TyC Sport, citat de The Sun.

Messi: „Reproșurile fanilor? Este ceva nou pentru mine”

Într-un interviu pentru publicația argentiniană Ole, Messi a recunoscut că atitudinea fanilor lui PSG l-a surprins. Ultreșii parizienilor l-au fluierat pe Leo, după eliminare din optimile Champions League, 2-3 la general cu Real Madrid.

„Reproșurile fanilor? Este ceva nou pentru mine, nu mi se întâmplase niciodată. Situația și furia oamenilor sunt de înțeles, din cauza echipei pe care am avut-o, nu era prima dată când i se întâmpla Parisului (n.r. - să fie eliminată repede). Nu știu dacă eu și Neymar am fost cei mai indicați să fim fluierați.

Prefer să las asta deoparte. Vreau să schimb situația la PSG, să nu cred că am schimbat și nu mi-a mers bine. Anul acesta sunt pregătit pentru ceea ce trebuie făcut. Cunosc clubul, orașul, sunt mai pregătit”.

VIDEO. Golurile lui Messi în Ligue 1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Regretul lui Messi: „E o mare nebunie că Italia nu va juca în Qatar! Ar fi fost favorită”

Messi îi răspunde lui Lewandowski: „Asta e tot ce am zis, el poate să interpreteze cum vrea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează