INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Lovitură după lovitură: s-au întâlnit cu Zidane și i-au făcut oferta oficială! Salariu anual de 25 de milioane de euro, ar fi cel mai bine plătit antrenor al lumii!

Zinedine Zidane // FOTO: Imago
Zinedine Zidane // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 14:57 / Actualizat marti, 31 mai 2022 15:09

După ce au reușit să-l determine pe Mbappe să continue, șefii lui PSG încearcă acum să dea o nouă lovitură: Zinedine Zidane.

 Șeicul Nasser Al-Khelaifi, cel care conduce clubul PSG, este nemulțumit de argentinianul Mauricio Pochettino și vrea să-l schimbe. 

PSG a transferat un fotbalist cu 40 de milioane de euro
PSG
PSG a transferat un fotbalist cu 40 de milioane de euro

PSG îl vrea pe Zinedine Zidane

Marele obiectiv al lui PSG este Zinedine Zidane, cel care a făcut istorie ca antrenor la Real Madrid. Francezul de 48 de ani e liber de contract din vara lui 2021, iar PSG îl vrea cu orice preț. 

Nasser Al-Khelaifi se ocupă personal de aducerea lui Zidane. Cei doi au avut o întâlnire lunea trecută (23 mai), iar PSG i-a făcut o ofertă oficială, potrivit Mundo Deportivo. 

Campioana Franței i-a oferit lui Zidane un salariu anual de 25 de milioane de euro. Suma l-ar transforma în cel mai bine plătit antrenor din lume, peste Diego Simeone (24) și Pep Guardiola (23). 

Zidane și Nasser Al-Khelaifi nu au ajuns la niciun acord la prima întâlnire. Francezul se află acum în vacanță, în Ibiza, iar cei doi au stabilit că, dacă va fi cazul, să se mai întâlnească o dată pentru a pune la punct mai multe detalii. 

11 trofeeare Zidane ca antrenor la Real Madrid: 3 Champions League, 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Spaniei, 2 Supercupe ale Spaniei și 2 Supercupe ale Europei.

De ce ar ezita Zidane

 Spaniolii explică și de ce Zidane ezită să dea un răspuns lui PSG. Planul antrenorului ar fi să preia echipa națională a Franței, după Mondialul din Qatar.

 Așa ar putea să continue să locuiască în Madrid și să vină în Franța doar la acțiunile naționalei. 

VIDEO  Cele mai tari momente ale lui Neymar la PSG

Citește și:

Regretul lui Messi înaintea „Finalissima 2022”, pe Wembley: „E o mare nebunie că Italia nu va juca în Qatar! Ar fi fost favorită”

Benzema, găsit vinovat de un fost ministru al Franței pentru incidentele de la finala Champions League: „Ce mesaj le transmitem acestor fani nebuni?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Ceva1234
Ceva1234  •  01 Iunie 2022, 09:37

Eu cred ca ezitarea asta e din alt motiv... nu aveti cum sa'l comparati pe Florentino cu nimeni altcineva cand vine vorba de castigat toffee. Blat neblat noroc sau ghinion , dar Zida e nu poate face aceeiasi performanta si la psg.

gazistu
gazistu  •  31 Mai 2022, 19:41

ce mai stai pe ganduri , zizou?

francescoli1974
francescoli1974  •  31 Mai 2022, 19:21

La trofeele luate pe când era la Real nu ați amintit nimic de Campionatul Mondial al Cluburilor?!Și acela este un trofeu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează