INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Dezvăluiri din autocarul groazei » Un jucător de la Fener rupe tăcerea: "A fost șocant!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 15:04

Internaționalul nigerian al formației Fenerbahce, Emmanuel Emenike, a fost șocat după incidentele în care a fost implicat alături de colegii săi. Vîrful le va fi mereu recunoscător șoferului autocarului echipei și responsabilului cu securitatea.

"Vorbeam la telefon cu fratele meu în momentul în care am auzit un zgomot mare și am crezut că a explodat o roată pentru că autocarul și-a pierdut direcția. Dar cînd l-am văzut pe șeful serviciului de protecție al echipei în față, în autocar, am știut că s-a întîmplat ceva teribil.

Am văzut că responsabilul cu securitatea a fost cel care a pus frînă și el ne-a spus că șoferul, care era însîngerat, a fost împușcat. Cuvîntul împușcat a fost șocant, dar cînd am văzut sîngele și geamul de lîngă șofer spart a fost ceva înspăimîntător pentru toți cei aflați în autocar.

Este incredibil faptul că niște oameni au tras în autocarul nostru și că șoferul a fost rănit, vorbim aici de un autocar care transporta fotbaliști și oficiali. Este surprinzător, dar și arată că în viață se poate întîmpla orice și că nimănui nu i se poate garanta siguranța totală.

Vreau să îi urez șoferului nostru curajos însănătoșire grabnică. Le voi fi recunoscător veșnic lui și responsabilului cu securitatea pentru că autocarul ar fi putut să cadă de pe pod. Deznodămîntul ar fi putut fi tragic, dar sîntem cu toții în viață datorită lor", a spus Emenike pentru BBC Sport.

Deși a fost speriat după acest eveniment, Emenike a dezvăluit că își va respecta contractul cu Fenerbahce și că iubește această echipă, acest incident fiind unul izolat.

Autocarul celor Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă în weekend, în timpul deplasării echipei la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Aprilie 2015, 18:33

cam naspa...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2015, 15:52

...sa se intrerupa Liga turca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează