INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Dezvăluiri din interiorul lui Real Madrid » Omul cu puteri depline în vestiar care s-a certat cu Sergio Ramos: „Nu sunt la dispoziția lui”

Sergio Ramos // FOTO: Guliver/GettyImages +40   FOTO
Sergio Ramos // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 22:18

Jesus Olmo, fost medic șef la Real Madrid, a vorbit despre cei patru ani petrecuți la echipa blanco, și a dezvăluit cum s-a certat cu fundașul Sergio Ramos (34 de ani).

Olmo, care a avut puteri depline la Real și care a decis renunțarea la oameni importanți din staff-ul medical, care erau apropiați de jucători, a acordat un interviu pentru presa din Spania și a dezvăluit ce relație a avut cu Sergio Ramos.

Cu Sergio am fost ceva special pentru că am avut o ceartă foarte puternică! Am făcut lucruri pe care el nu le-a considerat adecvate, chiar dacă i le-am explicat. Fiecare și-a apărat poziția, cu respect. Chiar și așa, nu sunt la dispoziția lui. Nu am fost de multe ori de acord, dar relația profesională a fost una bună. Ne-am respectat și mereu a avut încredere în ce spuneam despre accidentări. A făcut ce i-am zis.

Când cei de la Real Madrid mi-au spus că nu pot să mai lucrez cum am făcut-o, am plecat. Și am fost bucuros. Nu sunt atât de important încât să cred că Real Madrid se gândește măcar cinci minute la mine. Clubul e mult mai mare”, a declarat Jesus Olmo, citat de Marca.

FOTO. Imagini spectaculoase din istoria lui Real Madrid

+36 FOTO

VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Cosmin Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

Citește mai multe știri din La Liga: 

Medic înainte de a fi arbitru » Un tușier din La Liga renunță la restul sezonului de fotbal pentru a-și menaja pacienții

Discursul motivațional al lui Luis Enrique înaintea finalei Ligii Campionilor, Juventus-Barcelona, din 2015: „Ați face pe voi de frică dacă ați fi acolo”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează