INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂRTURIE

Dezvăluirile unei foste fotbaliste despre droguri, alcool și sexualitate » "Dacă voi juca bine, s-ar putea ca mama să mă ierte pentru ceea ce sunt”

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 20:21

Abby Wambach, 36 de ani, fostă jucătoare în naționala feminină de fotbal a Americii, s-a confesat în cadrul show-ului Good Morning America, după ce în aprilie a fost prinsă la volan sub influența drogurilor în Portland, Oregon. 


„Odată ce am fost arestată, mi-am dat seama că e o poveste ce trebuie spusă. Incidentul m-a trezit la realitate”, mărturisește Wambach, conform people.com, care neagă că ar fi pășit vreodată pe teren în stare de ebrietate.

„A fost ceva ce se întâmpla frecvent după partide și mai ales în pauzele competiționale. Beau alcool de la 21 de ani. Mi-a fost rușine de familia mea și nu am fost în stare să primesc ajutor”, relatează fotbalista care provine dintr-o familie catolică, lucru care i-a îngreunat acceptarea orientării sexuale.

Sarah Huffman, partenera cu care Wambach este în proces de divorț, știa de abuzul de droguri prescrise. "Sarah a fost martoră la toată această luptă pe care am dus-o. A fost principalul meu sprijin”, declară dubla campioană olimpică (Atena 2004, Londra 2012).

Cele două au oferit un moment inedit după finala Cupei Mondiale din 2015, sărutându-se în lacrimi.

184 de goluri în 255 partide are Wambach în cei 14 ani în tricoul naționalei SUA

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează