INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Revine în Europa » Unde a ajuns să dea probe Diego Costa, liber de contract de 8 luni

Diego Costa // foto: Guliver/gettyimages
Diego Costa // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 23:23 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 23:39

Diego Costa (33 de ani), liber de contract din ianuarie, când s-a despărțit de echipa braziliană Atletico Mineiro, va da probe în Premier League.

Diego Costa, vârf trecut pe la echipe precum Atletico Madrid și Chelsea, a ajuns să dea probe pentru a-și găsi angajament.

Liber de contract din ianuarie 2022, când s-a despărțit de Atletico Mineiro, Costa urmează să se antreneze alături de Wolverhampton săptămâna viitoare, scrie BBC

„Mi-ați tras-o, habar n-aveți cât de nervos sunt!” » Lewis Hamilton a răbufnit pe radio, în timpul cursei din Zandvoort
MP AL OLANDEI
„Mi-ați tras-o, habar n-aveți cât de nervos sunt!” » Lewis Hamilton a răbufnit pe radio, în timpul cursei din Zandvoort

Diego Costa, în probe la Wolverhampton

Dacă va impresiona, va semna un contract cu echipa de pe locul 14 din Premier League, care se confruntă cu accidentări serioase în cazul celor mai importanți doi atacanți din lot, Sasa Kalajdzic și Raul Jimenez.

Diego Costa are o experiență bogată în Premier League, unde a jucat 89 de meciuri și a înscris 52 de goluri în tricoul lui Chelsea.

Costa a fost golgheterul londonezilor în sezonul 2016/2017, cu 22 de goluri înscrise. Este în două rânduri campion al Spaniei și al Angliei

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Încă un supertransfer reușit de Nice » Fotbalistul cu 232 de meciuri în Premier League, prezentat sub privirile lui Rareș Ilie

Fiica lui Sinisa Mihajlovici n-a mai suportat: „E grotesc, mi-e rușine pentru voi! Nu uitați că vorbiți de un om”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează