INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOCUMENTAR

VIDEO Diego Maradona, dezvăluiri șocante: „De duminică până miercuri, eram pe cocaină!” + cum scăpa la teste

Diego Maradona
Diego Maradona

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 11:45

Diego Maradona este subiectul unui documentar în care regizorul britanic Asif Kapadia evidențiază petele vieții: droguri, prostituate, prietenia cu mafia napolitană și modul cum păcălea testele doping.

Argentinianul, ajuns acum la 58 de ani, i-a făcut regizorului o mărturisire șocantă din perioada Napoli (1984-1991). Din clipa în care se încheia un meci, la sfârșit de week-end, o jumătate de săptămână era dependent de droguri!

„De duminică până miercuri, eram pe cocaină!”, i-a spus El Pibe de Oro. „De fiecare dată când mă întorceam acasă, pluteam de la droguri. O dată, m-am speriat când am văzut-o pe fata mea și m-am încuiat în baie”.

Nu era dificil să obțină stupefiantele. Se împrietenise cu frații Luigi și Carmine Giuliano, capii clanului mafiot napolitan Giuliano. „Aveam drogurile pe tavă”, și-a amintit Maradona. Uneori, plătea prostituatele direct cu cocaină. 

Pentru ca Diego să nu fie prins la testele doping, Corrado Ferlaino, președintele lui Napoli la acea vreme, îi asigura (și nu doar lui) recipiente cu urină „curată”, iar Maradona îi păcălea pe inspectori folosind un penis de plastic. 

Vezi și: 

FOTO Povestea teribilă a lui Lamar Odom, dublu campion în NBA și fostul soț al lui Khloe Kardashian: „Sunt dependent de sex și am cheltuit pe droguri 100 de milioane $”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
iobag
iobag  •  31 Mai 2019, 15:03
Postat de badeadorian pe 31 Mai 2019, 12:16

Si uite asa se demoleaza o statuie . maradona incepe sa se scrie cu litera mica , din vina lui . Pacat de valoarea lui incontestabila , dar trisorii nu pot intra niciodata in galeria marilor sportivi !!!

Statuia de mare sportiv a lui Maradona cu litera mare e bine mersi, stai linistit,ea e construita pe ce a realizat cu mingea, nu s-a daramat nici din motive care puteau fi valide ca mano de dios, clar nu o sa se darame de la ceva ce nu l-a ajutat cu nimic pe terenul de fotbal, ba chiar dimpotriva. Ca tu esti un ciumpalac care se crede judecator moral cand e prea *** sa inteleaga diferenta dintre a trisa la teste de urina si a trisa pe terenul de sport e problema ta, nu a lui Maradona.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  31 Mai 2019, 14:31
Postat de Sile Liber pe 31 Mai 2019, 12:22

Stai sa vezi peste 10 ani, cand s-o descoperi si cu ce se dopeaza astia de acum. Crezi ca poti sa dai 50 de goluri pe sezon, ca Messi, doar cu Anticarcel? :) Macar Maradona se droga, nu se dopa. Nu e totuna. El Pibe, la fel ca Mutu al nostru, era pe "recreationale".

Poate ca da , poate ca nu . Este o banuiala nefondata momentan . Messi da 50 de goluri pe sezon si datorita echipei si anumitului nivel al adversarilor ... nu vezi ca la echipa nationala este redus la nivelul de jucator bun si atat ? . La nationala nu-si mai face efect dopajul banuit de tine ?? ...

badeadorian
badeadorian  •  31 Mai 2019, 14:26
Postat de godot pe 31 Mai 2019, 12:34

Care trișor? Lui i-au scăzut, nu i-au crescut performanțele ca urmare a consumului de coca.

Da , consumul de cocaina duce in timp la uzura . Dar ideea de trisor vine de la eludarea probelor de urina , nu ai voie sa consumi cocaina cat timp ai pretentia sa joci fotbal profesionist . Daca este o regula stabilita si ea este incalcata si masluita se numeste ca esti trisor .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează