INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

COVID-19. Diego Maradona așteaptă din nou „Mână lui Dumnezeu” » De data asta, pentru a opri pandemia

Diego Maradona speră că o nouă „Mână a Lui Dumnezeu” va interveni pentru a scăpa oamenii de pandemia de COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Diego Maradona speră că o nouă „Mână a Lui Dumnezeu” va interveni pentru a scăpa oamenii de pandemia de COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 13:45

Fostul mare fotbalist Diego Maradona (59 de ani) a dezvăluit că și-ar dori o intervenție divină pentru ca omenirea să treacă peste pandemia de COVID-19. O altă „Mână a Lui Dumnezeu”.

Maradona antrenează în prezent în țara sa natală, Argentina. Acesta a preluat Gimnasia în luna septembrie a anului trecut, însă echipa se afla pe loc retrogradabil (19) înainte de suspendarea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus.

Ieri, Asociația Fotbalului din Argentina a votat ca nicio formație să retrogradeze timp de două sezoane. Astfel, echipa antrenată de Maradona s-a salvat, cel puțin momentan, într-o situație pe care oamenii o descriu ca fiind o altă „Mână a Lui Dumnezeu”, informează Reuters.

„Mulți oameni numesc această întâmplare o nouă Mână a lui Dumnezeu”, spune Maradona. „Dar astăzi cer ca acea «Mână» să ajute la dispariția pandemiei, astfel ca oamenii să poată reveni la viețile lor normale, cu sănătate și fericire”, a adăugat el.

Maradona spune că nu este de acord cu decizia luată de oficialii fotbalului argentinian, deși echipa sa este o beneficiară directă a acesteia. Totuși, argentinianul vede această decizie drept un „cadou”.

207 deceseau avut loc în Argentina, din cauza pandemiei de COVID-19. 4.127 persoane sunt infectate

„Mâna Lui Dumnezeu”, unul dintre cele mai faimoase goluri ale lui Maradona

Pe 22 iunie 1986, la Cupa Mondială din Mexic, Argentina a întâlnit în „sferturi” echipa națională a Angliei. Grație a două goluri marcate de Maradona, țara sud-americană a câștigat, scor 2-1.

Primul gol al întâlnirii a avut loc în minutul 51, atunci când Maradona a marcat folosindu-și mâna. „Nu regret niciun moment acel gol cu mâna, nu-l voi regreta nici mâine, nici peste 10 sau 20 de ani şi nici măcar pe patul morţii”, a mărturisit Maradona în cartea sa.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Diego Maradona și fotbalul internațional:

Declarații surprinzătoare ale arbitrului finalei Cupei Mondiale din 1990: „Puteam să-l elimin pe Diego Maradona de la imnuri!”

FIFA contrazice UEFA și oprește fotbalul: „E o chestiune de viață și de moarte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close