INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Mesajul antrenorului care l-a lăsat cu mâna întinsă pe Klopp în 2021, după anunțul plecării neamțului de la Liverpool: „A făcut-o la momentul potrivit”

Mesajul lui Diego Simeone pentru Jurgen Klopp, după anunțul plecării de la Liverpool
Mesajul lui Diego Simeone pentru Jurgen Klopp, după anunțul plecării de la Liverpool

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 15:50 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 16:04

Jurgen Klopp (56 de ani) a luat toată lumea fotbalului prin surprindere vineri, 26 ianuarie. A oferit un amplu interviu prin intermediul căruia a anunțat că va pleca la finalul stagiunii în curs de la Liverpool.

Deși nimic nu anunța această decizie, Klopp va lua o pauză de la antrenorat la finalul acestui sezon. Mai mulți oameni din fotbal au transmis mesaje de susținere pentru german, după anunțul făcut.

Golgeterul cu 3 transplanturi la 43 de ani » Mărturii cutremurătoare despre coșmarul trăit: „Alergam ca un bătrân. Mă întrebam de ce a trebuit și mama să piardă un rinichi?”
CROAȚIA
Golgeterul cu 3 transplanturi la 43 de ani » Mărturii cutremurătoare despre coșmarul trăit: „Alergam ca un bătrân. Mă întrebam de ce a trebuit și mama să piardă un rinichi?”

Mesajul lui Diego Simeone pentru Jurgen Klopp

Diego Simeone (53 de ani), a fost unul dintre antrenorii care s-a duelat cu Jurgen Klopp în Europa. Atletico Madrid a pierdut meciul cu Liverpool din grupele UEFA Champions League, din 2021. După fluierul final, Cholo a mers direct la vestiare și l-a lăsat cu mâna întinsă pe Jurgen Klopp.

Pe moment, managerul lui Liverpool a fost deranjat de acest gest, dar ulterior nu i-a mai acordat importanță.

Acum, Diego Simeone a comentat plecarea lui Klopp de la Liverpool, iar tehnicianul lui Atletico a avut numai cuvinte frumoase de spus despre german. El este de părere că managerul a luat cea mai bună decizie pentru el însuși. 

„Este greu de explicat ce simte. Este un antrenor grozav, care a dat totul pentru Liverpool în acești ani, a făcut o muncă extraordinară. Este implicat în Europa League, în Cupa Angliei și este pe un loc bun în campionat. Sunt momente în viață când a câștiga încontinuu devine epuizant. Sunt sigur că a înțeles faptul că este timpul să se oprească și cred că a făcut-o la momentul potrivit”, a declarat Diego Simeone, conform Mundo Deportivo.

Jurgen Klopp, în istoria lui Liverpool

Jurgen Klopp ajungea la Liverpool în 2015, în locul lui Brendan Rodgers. Nouă ani mai târziu pleacă din postura de campion în Premier League și de câștigător de Champions League.

Klopp i-a adus lui Liverpool primul titlu după o pauză de 30 de ani, în 2020. Cu un an înainte câștigase Champions League, după o finală cu Tottenham, scor 2-0. Pe banca lui Liverpool, neamțul a mai cucerit un Campionat Mondial al Cluburilor, Cupa Ligii Angliei, Cupa Angliei, Supercupa Angliei și Supercupa Europei.

VIDEO Guardiola, mesaj superb după anunțul lui Klopp: „E cel mai mare rival al meu. O parte din Manchester City se pierde”

Citește și alte articole:

Fostul președinte al lui Juventus iese la atac: „Nu am pus niciunui club pistolul la tâmplă. S-au înscris benevol în Super Ligă!”

Antrenorul de la FCSB, despre Jurgen Klopp: „Eu sunt exact opusul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează