INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone vorbește despre rivala Real Madrid: ”A luat tot ce a fost mai bun din Spania”

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 14:07

Înaintea derby-ului Madridului, din această seară, ora 21:45, transmis de Digi Sport 1 și Telekom 1, care se va disputa pe stadionul ”Wanda Metropolitano”, Diego Simeone s-a plâns de faptul că Real a adunat toți tinerii fotbaliști valoroși din țară.

”Vom juca împotriva echipei care este cea mai bună din lume, așa cum a fost Barcelona la vremea ei. A câștigat două trofee Champions League consecutiv și titlul în La Liga, anul trecut.

În prezent, ei sunt mai buni, luând cei mai talentați juniori de la toate echipele din Spania. Ei se asigură că alții nu pot avea acești tineri jucători”, a declarat antrenorul lui Atletico Madrid.

În ciuda faptului că rivalii sunt mai puternici, Simeone este încrezător că va obține un rezultat favorabil în meciul din La Liga. ”De când am ajuns la acest club, toate derby-urile au fost la fel, așa că nu mă aștept să fie ceva diferit de cele anterioare”.

Tehnicianul a vorbit și despre atuurile echipei sale în disputa cu formația lui Zidane: ”Griezmann este cu adevărat foarte bun. Semnalele pe care le primesc de la el arată entuziasm din partea lui. Echipa se comportă bine în La Liga, iar atacantul francez nu este încă în cea mai bună formă a sa. Este normal, așa cum s-a întâmplat cu Falcao, Diego Costa și Torres”.

Înaintea derby-ului dintre Atletico Madrid și Real, trupa lui Simeone se află pe locul 4 în La Liga, având 23 de puncte (la fel cu rivala de pe ”Santiago Bernabeu”), însă la 8 lungimi în spatele liderului Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează