INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Un fost campion cu Bayern, sătul de cazul Haaland: „Cred că va ajuta Dortmund dacă va dispărea de la echipă”

Erling Haaland/ foto: Imago Images
Erling Haaland/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 12:13 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 12:19

Dietmar Hamann (48 de ani), fostul mijlocaș de la Bayern Munchen, dublu campion în Bundesliga, a criticat dur situația lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund. Fostul internațional german consideră că se vorbește prea mult de atacantul norvegian și despre viitorul său.

Haaland, jucător curtat de Manchester City, Real Madrid și Barcelona, este foarte aproape de plecarea de la Dortmund. Potrivit Daily Mail, scandinavul s-ar fi înțeles deja cu echipa antrenată de Pep Guardiola și ar urma să semneze în vara acestui an.

Totul despre Johan Cruyff, băiatul din „satul de beton
ISTORIE
Totul despre Johan Cruyff, băiatul din „satul de beton" » Povești extraordinare + cum a revoluționat fotbalul + 10 citate faimoase

Dietmar Hamann, atac dur la adresa lui Haaland

„Cred că nu numai suporterii, ci și echipa și clubul sunt supărați de acest circ. La Dortmund, jucătorii vor marca goluri chiar și fără Haaland. Așa a fost întotdeauna cazul. De fapt, cred că va ajuta Dortmund pe termen scurt sau mediu dacă el va dispărea.

A atras foarte mult atenția asupra lui. A făcut turul de onoare în fața tribunelor. Gesturile lui de adio și limbajul corpului au fost uneori lipsite de respect. A ratat o mulțime de meciuri. De aceea cred că lui Haaland i-ar fi mai bine în altă parte. Și cred că și Dortmund va beneficia de banii pe care îi primesc pentru el.

Fără Haaland există și o mare oportunitate. Poate că va înflori o echipă cu jucători tineri, cărora le-a fost greu să marcheze cu el în echipă. Cred că lui Dortmund îi va fi mai bine sezonul viitor fără Haaland, cu jucătorii pe care i-a adus deja”, a spus Hamann într-un interviu pentru tabloidul german Bild.

În acest sezon, Haaland a ratat nu mai puțin de 16 meciuri ale Borussiei, din cauza accidentărilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Șumudică, devastator în Liga Campionilor Asiei » O nouă victorie la scor + Calificare în optimi

Clipe de groază! Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează