INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cea mai sexy reporteră italiană n-a putut intra într-o faimoasă discotecă din Berlin. „N-am fost refuzată niciodată!” + S-a aflat când va face nunta!

Diletta Leotta +35   FOTO
Diletta Leotta

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 15:54 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 18:37

Diletta Leotta (32 de ani), faimoasa reporteră a televiziunii DAZN, nu și-a putut satisface pofta de a se distra în clubul de noapte Berghain, celebru în Europa, fiind oprită la intrare de bodyguarzi. „Nu știam că există două reguli de bază, să vii îmbrăcat în negru și să nu zâmbești. Am insistat, dar Loris mi-a spus că NU rămâne NU!”.

Diletta Leotta a rămas neplăcut surprinsă că cineva o poate refuza. S-a întâmplat într-o recentă vacanță petrecută împreună cu logodnicul său, Loris Karius, în Berlin. Cea mai sexy reporteră sportivă de televiziune din Italia nu și-a putut satisface o mare dorință: de a se distra într-o discotecă, Berghain, considerată printre cele mai faimoase din întreaga lume.

+31 FOTO

„Bodyguardul s-a uitat lung la mine și a râs!"

„Am vrut foarte mult să merg în acel club de noapte, unde există o selecție foarte-foarte strictă la intrare. Am ajuns acolo cu haina mea frumoasă cu blană galbenă, cu un zâmbet orbitor și am spus «Ciaooooo». Nu mai fusesem niciodată respinsă într-un mod atât de neplăcut. Loris mi-a spus să plecăm imediat, pentru că nu poți insista, n-are rost. Dacă au spus NU, rămâne NU!

Dar Loris a făcut o greșeală, că m-a pus pe mine în față, pentru că de obicei fetele au o șansă mai mare. Cei de la intrare s-au uitat lung la mine și au dat din cap. Bodyguardul a râs, chiar a râs de mine! Loris m-a împins apoi și am renunțat", a povestit senzuala blondă la Radio 105, într-o emisiune a unui prieten bun al său, Daniele Battaglia.

Taxă pe lux pentru bogații din Premier League » Cum vor fi pedepsite cluburile care cheltuiesc foarte mult!
ANGLIA
Taxă pe lux pentru bogații din Premier League » Cum vor fi pedepsite cluburile care cheltuiesc foarte mult!

Și Rihanna, și Elon Musk, au rămas la porți

Potrivit unor comentarii postate pe rețelele sociale, Leotta a greșit că s-a îmbrăcat în galben, pentru că „trebuie să te costumezi în negru total și să nu zâmbești", în timp ce un alt german și-a amintit că „până și Rihannei, și Elon Musk, li s-a refuzat accesul! Dar și tu, te îmbraci în galben și e sigur că nu te vor lăsa să treci.

În plus, nu ai voie să vorbești și să râzi cât stai la coadă. La cât de frumoasă este mare păcat că nu ai putut intra!". Logodnicul său, cu care are o fetiță Aria, de aproape opt luni, a preferat să nu comenteze anecdota.

Face nuntă după 18 luni de relație cu Karius

Presa italiană a aflat că Diletta Leotta și-a programat nunta pe perioada Euro 2024. Messina Today a scris că blonda și portarul german al lui Newcastle își vor uni destinele, după ce s-au logodit în februarie. Data evenimentului este 22 iunie și nunta va avea loc la Therasia Resort din Vulcano (complex de 5 styele din Sicilia), deținut de grupul Imperatore Travel World, locul unde cei doi au mai petrecut clipe minunate în octombrie trecut, la un an după ce s-au cunoscut.

Karius (30 de ani) a rămas în memoria fanilor cu gafele comise în finala Ligii Campionilor de la Kiev, în 2017-2018, în care echipa sa, Liverpool a fost învinsă de Real Madrid (1-3).

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Un fost elev i-a bătut recordul lui Mircea Lucescu! Ce performanțe nemaipomenite are antrenorul liderului
TURCIA
Un fost elev i-a bătut recordul lui Mircea Lucescu! Ce performanțe nemaipomenite are antrenorul liderului
Record incredibil stabilit în ultimii 20 de ani în fotbalul englez. Ce a reușit liderul din Premier League!
ANGLIA
Record incredibil stabilit în ultimii 20 de ani în fotbalul englez. Ce a reușit liderul din Premier League!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
mr90
mr90  •  06 Aprilie 2024, 09:07

Fain ... mai afla si "vedetele" ca nu sint chiar vedete ...

dante69
dante69  •  06 Aprilie 2024, 08:10

Personal mi s-a refuzat intrarea într-un club de dans în Anglia pe motiv ca nu purtam pantofi ci adidași. Aici n-ai voie nici sa zâmbești auzi. Dar ma rog astea sint parti din cretinismul occidental contemporan.

laur_gr
laur_gr  •  05 Aprilie 2024, 20:14

De ce ti-ai dori sa intri intr-o discoteca sau sa mergi la un chef unde nimeni nu zambeste si toti sunt incruntati?!? Numai nemtii puteau fi atat de penibili. Daca vrei oameni care nu zambesc te duci la o inmormantare si iesi mai ieftin.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează