INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LOVITURĂ FINANCIARĂ

Din cauza băuturii, Adriano a pierdut un sponsor!

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Scandalurile se ţin lanţ în cazul lui atacantului de la Flamengo. Brazilianul a căzut iar în patima alcoolului şi asta i-a adus alte necazuri. Scandalul cu fosta iubită şi declaraţiile vicepreşedintelui clubului n-au rămas fără efect. Adriano s-a trezit cu  gaură în buget de 165.000 de euro!

 

Potrivit "O Globo", o firmă producătoare de combustibili a reziliat contractul cu "Împăratul", care nu va mai reprezenta astfel imaginea acesteia. E doar ultima veste proastă, după ce jucătorul ajuns la 106 kilograme a fost avertizat de selecţionerul Carlos Dunga că riscă să rateze Mondialul din Africa de Sud dacă n-o termină urgent cu scandalurile şi cu băutura. Mai nou, Adriano a căzut din nou în depresie. Ultima oară cînd i s-a mai întîmplat, la Milano, a încercat să se sinucidă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  09 Martie 2010, 17:43

Un fotbalist extraordinar, insa un psihic atat de instabil.... pacat ca unele valori dispar datorita inconstantei lor, Adriano a dovedit ca este un talent incontestabil, un jucator extraordinar, insa problemele personale l-au facut cunoscut mai des decat fotbalul practicat din ultimii ani...Pacat Adriano!

 •  09 Martie 2010, 17:41

Un fotbalist extraordinar, insa un psihic atat de instabil.... pacat ca unele valori dispar datorita incostantei lor, Adriano a dovedit ca este un talent incontestabil, un jucator extraordinar, insa problemele personale l-ai facut cunoscut mai des decat fotbalul practicat din ultimii ani...Pacat Adriano!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează