CAMPIONATE  ·  LOVITURĂ FINANCIARĂ

Din cauza băuturii, Adriano a pierdut un sponsor!

Articol de — Marti, 09 Martie 2010, 00:00

Scandalurile se ţin lanţ în cazul lui atacantului de la Flamengo. Brazilianul a căzut iar în patima alcoolului şi asta i-a adus alte necazuri. Scandalul cu fosta iubită şi declaraţiile vicepreşedintelui clubului n-au rămas fără efect. Adriano s-a trezit cu  gaură în buget de 165.000 de euro!

 

Potrivit "O Globo", o firmă producătoare de combustibili a reziliat contractul cu "Împăratul", care nu va mai reprezenta astfel imaginea acesteia. E doar ultima veste proastă, după ce jucătorul ajuns la 106 kilograme a fost avertizat de selecţionerul Carlos Dunga că riscă să rateze Mondialul din Africa de Sud dacă n-o termină urgent cu scandalurile şi cu băutura. Mai nou, Adriano a căzut din nou în depresie. Ultima oară cînd i s-a mai întîmplat, la Milano, a încercat să se sinucidă.Irinel Columbeanu a rămas fără vila din Izvorani. Cu cât se vinde locuința fostului milionar

Libertatea

Comentarii (2)

 •  09 Martie 2010, 17:43

Un fotbalist extraordinar, insa un psihic atat de instabil.... pacat ca unele valori dispar datorita inconstantei lor, Adriano a dovedit ca este un talent incontestabil, un jucator extraordinar, insa problemele personale l-au facut cunoscut mai des decat fotbalul practicat din ultimii ani...Pacat Adriano!

 •  09 Martie 2010, 17:41

Un fotbalist extraordinar, insa un psihic atat de instabil.... pacat ca unele valori dispar datorita incostantei lor, Adriano a dovedit ca este un talent incontestabil, un jucator extraordinar, insa problemele personale l-ai facut cunoscut mai des decat fotbalul practicat din ultimii ani...Pacat Adriano!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1