INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOL

VIDEO Super-execuțiile, marcă înregistrată Dinamo? Un fost jucător al „câinilor” a înscris un gol de excepție, precum cel al lui Borja Valle!

Golul marcat de Reda Jaadi pentru FUS Rabat // foto: captură YouTube @ HSports 1
Golul marcat de Reda Jaadi pentru FUS Rabat // foto: captură YouTube @ HSports 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 14:36 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 14:46

Reda Jaadi (25 de ani), ex-Dinamo, a înscris un gol superb pentru echipa sa, FUS Rabat, în victoria cu Safi, scor 5-2, din campionatul Marocului.

Extrema stânga, care deține dublă cetățenie, belgiană și marocană, a fost protagonistul partidei care a contat pentru etapa 25 a primei ligi din Maroc. Jaadi a înscris de 2 ori, în minutele 72 și 73, ducând scorul de la 2-0 la 4-0, iar al doilea gol a fost unul de poveste.

Jaadi a șutat din propria jumătate, aflându-se la câțiva metri de linia de centru. L-a văzut ieșit din poartă pe goalkeeperul advers și nu a stat pe gânduri, a trimis un șut impecabil, la care portarul lui Safi nu a avut replică. Faza golului începe la minutul 6:37.

Rivalizează cu Borja Valle

Reușita amintește de golul senzațional marcat de Borja Valle pentru Dinamo în egalul cu Botoșani, scor 1-1, din urmă cu aproximativ două săptămâni. Golul spaniolului poate fi văzut AICI

350.000 euroeste cota de piață a lui Reda Jaadi, potrivit Transfermarkt.com

14 meciuria adunat Jaadi la Dinamo, marcând un gol și fiind eliminat o dată

VIDEO. Dinamoviștii fac lucruri trăsnite! Borja Valle le-a arătat fanilor ce s-a întâmplat la antrenament

Mai multe știri din fotbalul internațional:

28 de luni de închisoare pentru președintele lui PSG?! Un procuror elvețian îl acuză pe Nasser Al-Khelaifi pentru corupție

Juventus, complice în frauda lui Luis Suarez?! Procuratura implică echipa din Serie A în dosarul deschis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  23 Septembrie 2020, 22:43

Daca nu apareau balanel si prunica la dinamo n-am fi pierdut asa jucator

kamouniyak
kamouniyak  •  23 Septembrie 2020, 18:57

Nu de asta zicea Rednic ca va ajunge mare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează