INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Surkis și Lucescu au făcut un pas înapoi în conflict + Ce a spus patronul lui Dinamo Kiev despre Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 14:39 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 15:09

Antrenorul Mircea Lucescu a acceptat dorința selecționerului Oleksandr Petrakov de a le permite celor 12 jucători ai lui Dinamo Kiev să vină la lot pentru cantonamentul din Slovenia.

S-a stins conflictul dintre Dinamo Kiev și federația din Ucraina. Președintele Andri Pavelka a ajuns deja la o înțelegere cu șeful campioanei, Igor Surkis, după o discuție telefonică, astfel că internaționalii alb-albaștri vor merge în cantonamentul din Slovenia. 

Cei 12 selecționați nu vor fi însă puși la dispoziția lui Oleksandr Petrakov pe 29 aprilie, ci pe 3 mai, a anunțat agenția football24.ua. „Le mulțumesc celor de la Dinamo Kiev pentru că au înțeles că trebuie să susțină echipa națională", a confirmat selecționerul.

Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal
TRANSFERUL ANULUI
Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal

Mircea Lucescu, criticat dur în Ucraina

Mircea Lucescu fusese criticat de mai mulți ucraineni, inclusiv de tehnicieni, că nu vrea să le dea drumul decât pe 23 mai, data limită pentru a răspunde convocării pentru meciurile din play-off-ul CM 2022. 

„Selecționerul poate să ia jucătorii și mâine, dacă vrea și dacă se consideră că astfel ajută la calificare. Este responsabilitatea selecționerului, a federației! Dar e nevoie de acordul președinților de club, pentru că ei plătesc jucătorii", spunea Mircea Lucescu în interviul exclusiv pentru GSP.ro

Semifinala barajului cu Scoția este programată pe 1 iunie, la Glasgow, iar învingătoarea va înfrunta Țara Galilor pe 5 iunie.

Igor Surkis: „Nu-l cunosc pe Becali, a făcut declarații anti-ucrainene"

Surkis a explicat de ce a căzut amicalul cu FCSB: „După declarațiile anti-ucrainene ale președintelui Gigi Becali, am mulțumit clubului că ne-a acceptat într-un moment dificil, însă am anulat imediat întâlnirea. În locul FCSB-ului, am ales Clujul. Mulți scriu că sunt prieten cu Becali, dar nu l-am văzut niciodată. Am prieteni cu acest nume de familie, dar e doar o coincidență".

Mi-am asumat responsabilitatea de a-i pregăti pe jucători pentru fi gata de meciurile de baraj din iunie. Era imposibil în Ucraina. Eu am și inițiat planul de a-i ajuta să iasă din țară  
- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește și: 

Bayern se răzbună pe Barcelona pentru asaltul asupra lui Lewandowski: „O mutare-bombă!"

Căpitanul Ucrainei a vorbit cu „marele trădător al țării”: „Cum poți dormi noaptea?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  19 Aprilie 2022, 16:43

Bine zice Surkis, nu l-a vazut in viata lui pe Gigi. Pai Gigi are un mare off ca nu s-a cunoscut cu Igor Surkis la fel cum s-a cunoscut cu patroni si oameni importanti de la FC Sevilla, Real Madrid say Bayern Munich.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează