INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Distrug piața! City aduce pe o sumă exorbitantă un jucător dat afară de Mourinho în urmă cu un an!

Kevin De Bruyne, în verde, foto: reuters
Kevin De Bruyne, în verde, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 18:17

Izgonit de Mourinho de la Chelsea, în ianuarie 2014, belgianul Kevin De Bruyne a fost votat anul trecut drept jucătorul sezonului în Bundesliga, campionat în care a doborît recordul de pase decisive.

Jurnaliștii de la The Mirror dezvăluie că gigantul financiar Manchester City este dipus să arunce cu banii pentru a-i obține semnătura.

Echipa antrenată de chilianul Manuel Pellegrini pune pe masă 70 de milioane de euro, dar oficialii lui Wolfsburg cer 10 milioane în plus pentru a se despărți de nestemata în vîrstă de 24 de ani. De Bruyne a plecat cu scandal de la Chelsea, acolo unde Mourinho i-a spus clar că nu îi acorda nici o șansă.

Kevin de Bruyne pare dispus să se întoarcă în Premier League, mai ales că ar avea ocazia de a-i demonstra lui Mourinho că l-a subestimat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mercuriohector
mercuriohector  •  16 August 2015, 02:24
Postat de cisqo77 pe 15 August 2015, 19:15

Nu e primul gratar a lui Mou. Acum 2 ani Schürrle era de 3 ori mai bun decat Willian. Acum spre deosebire de Kevin, Andre nu si-a mai revenit saracu' la Leverkusen.

Nu ai temele facute bine, Schurrle a jucat la Wolfsburg sezonul trecut, a fost coleg cu de Bruyne si s-au descurcat chiar bine. :)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 August 2015, 20:27

asta este ori dementa, ori spalare de bani...

cisqo77
cisqo77  •  15 August 2015, 19:15

Nu e primul gratar a lui Mou. Acum 2 ani Schürrle era de 3 ori mai bun decat Willian. Acum spre deosebire de Kevin, Andre nu si-a mai revenit saracu' la Leverkusen.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează