INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDALUL ARBITRAJELOR ÎN ITALIA

Dondarini, 2 luni suspendare

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Paolo Dondarini, arbitrul întâlnirii dintre Reginna şi Juventus ar putea fi suspendat din funcţie pentru două luni.

Partida care a avut loc la Regina, sâmbătă seara, a fost îndelung comentată, din cauza prestaţiei arbitrului. Acesta a refuzat două penaltiuri torinezilor, în schimb acordând echipei gazdă o lovitură de pedeapsă discutabilă, în minutul 90. De altfel, comportamentul său pe întreaga durată a meciului a fost de partea echipei din Reginna, titrează Gazzetta dello Sport.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei Reginna, golul victoriei fiind înscris de Amoruso, în minutul 90, din penalti.

Acelaşi cotidian mai scrie că Dondarini ar putea fi suspendat pentru două luni, iar atunci când va reveni, va arbitra numai meciuri din Serie B.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  26 Februarie 2008, 19:33

Nu am de gand sa ma bag in asemenea discutii cu tine, ca nu are rost. Dar totusi as avea o intrebare, vorbesti de istoria lui Inter,"Care istorie?!". Asta ma nedumereste pe mine, serios!

 •  26 Februarie 2008, 16:56

Si inc-o data, sa fie cu caimac, haihui: cate finale de cupe europene a jucat Interul din 1990 pana acum? Hmmm, eram "precis";)

 •  26 Februarie 2008, 16:54

Haihui, eu tin cu Juventus din 1986, de pe vremea marelui Platini, cand era la moda sa tii cu Maradona. Dar n-ai de unde sa stii tu... Si, da, Moggi nu a ajutat JUVENTUS. Si nu crede nimeni ca Juve avea nevoie sa fie ajutata de arbitri in perioada 1986-2003, perioada la care te referi tu, cu InMerdazionale tau, pentru ca Juve avea super echipa, cu marele Zidane, maturau cu toate echipele prin Serie A, 6-1 a batut pe AC Milan in Milano, si prin Champions League la fel. Apropo, stii cate finale de CL le-a jucat Juventus in ultimii 12 ani? Asa ca taci, haihui, n-am timp de diletanti ca tine.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează