INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI LIGĂ / MANCHESTER UNITED

Dorinel: "Avem şanse cu oricine în afară de Barca" » Manchester i-a dat doar 8 lui Arsenal :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 20:15

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, şi-a dorit enorm ca echipa sa să o evite la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor pe Barcelona, dar nu s-a gîndit la Manchester United, echipă care a umilit-o astăzi pe Arsenal cu 8-2!

Vezi aici toate golurile din Manchester - Arsenal 8-2!

"Cu excepţia unei eventuale «duble» cu Barcelona, pe care nu ştiu cine şi cum poate s-o bată, cred că avem şanse cu oricine! Chiar nu ne temem de nimeni", spunea Dorinel Munteanu înaintea tragerii la sorţi. Acesta nu a luat însă în calcul finalista ediţiei trecute, Manchester United.

"Diavolii roşii" au defilat astăzi în campionat cu rivalii de la Arsenal Londra, învingînd pe Old Trafford cu scorul incredibil de 8-2. Welbeck a deschis scorul în minutul 23, Young şi Rooney majorînd diferenţa la 3-0. Walcott a redus din handicap în prelungirile primei reprize şi lucrurile păreau să intre în normal. Nebunia a început însă în actul secund, cînd United a mai marcat de alte 5 ori, Rooney reuşind hattrick-ul. Pentru oaspeţi a mai marcat Van Persie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cerberu
cerberu  •  28 August 2011, 22:40
Postat de merdisos pe 28 August 2011, 21:35

Eu am spus mai demult ca Arsenal e Dinamo de Anglia (sau invers, in fine), folosesc aceeasi fundasi expirati fara sa investeasca niciun ban si mai si vand jucatori cheie. Poftim roadele Wenger !

bai meridos sau merinos tu esti un e.....x...p....i...........r........a...........t .In spatele unui stegar probabil sta un s-pu-r-c-a-t...........cum poti sa spui asa ceva.........tu esti t...a.....m...p...i...t?

cerberu
cerberu  •  28 August 2011, 22:38

Cand te-au scuipat fanii mei bine ti-au facut bah arogantule....................O sa luati in Liga o caruta de goluri dar asta e.............Te-a luat becali de fraier si tu spuneai beeeeeeeeh sefu Ai afirmat de Torje ca e varza in campionat.Acest lucru insemna ca esti schizofrenic si un c.h.i.o.r .....................Nu uita ca in meciul cu Olanda ti-ai aratat maiestria..............Esti un g...u...n...o...i

ciup
ciup  •  28 August 2011, 22:05

Ai crede ca Dorinel stie fotbal... Dar e mult mai rau sa pici cu Manchester decat cu Barca. Bataie la scor iti iei de la ambele, fara discutie... dar Barca se opreste la 4-5 goluri. (vezi meciul Barca-Levski din CL cand Barca a lasat-o mai moale la final) Si apoi vezi Man - Roma, Besiktas(in CL) acum Arsenal(8-0,8-1). Filosofia englezeasca e simpla: poti sa dai goluri? da-le! Daca Otelul joaca asa cum a facut-o cu Dinamo... isi ia lejer 8 goluri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează