INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Dorinel Munteanu, cucerit de Octavian Popescu: „Ştiţi că nu arunc uşor vorbe, dar acest tânăr arată altceva. De la Hagi n-am mai văzut așa ceva” » Cu ce star din Premier League l-a mai comparat

Dorinel Munteanu (52 de ani) îl compară pe Octavian Popescu (18 ani) cu belgianul Kevin de Bruyne +29   FOTO
Dorinel Munteanu (52 de ani) îl compară pe Octavian Popescu (18 ani) cu belgianul Kevin de Bruyne

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 17:24 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 18:39

Dorinel Munteanu (52 de ani) îl compară pe Octavian Popescu (18 ani) cu belgianul Kevin de Bruyne, mijlocașul lui Manchester City.

Octavian Popescu este cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1. Și-a câștigat locul de titular la FCSB, liderul campionatului, iar calitățile îi sunt lăudate de toți oamenii de fotbal din România. Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la echipa națională, îl compară cu Gică Hagi și cu Kevin De Bruyne. 

Octavian Popescu, lăudat de Dorinel Munteanu 

„Știți foarte bine că sunt foarte scump la vorbe, nu arunc ușor vorbe, dar acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Apreciez la el foarte mult lejeritate cu care execută ultima pasă în adâncime, mai ales în situații limită, în careu, iar el face totul lejer, ca și cum ar avea foarte mare experiență.

Eu mă bucur că a apărut acest jucător, pentru că ar trebui foarte bine monitorizat și chiar forțat, aș putea să spun. Din generația mea, de la Hagi, nici chiar Adi Mutu, dar de la Hagi n-am mai văzut așa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă. Îmi amintește de Kevin De Bruyne, e același tip de jucător. E bun acest tupeu pe care îl arată, tupeu fotbalistic, nu cel din afara stadionului”, a declarat Dorinel Munteanu, la „Liga Digisport”.

Octavian Popescu, urmărit de staff-ul naționalei

Nicolae Dică, secundul selecționerului Mirel Rădoi, spune că Octavian Popescu ar putea fi convocat chiar și la prima reprezentativă, dacă evoluțiile vor fi la același nivel. 

„Pentru noi, pentru staff, nu e nimic exagerat. Dacă are evoluții bune și ne poate ajuta, nu contează vârstă, că are 18 ani sau 35 de ani. A fost integralist în ultimele 3 meciuri, a dat și gol. E în formă, dar important e să fie serios, să se antreneze bine. Din sursele mele, face lucrurile astea”, a comentat Dică. 

VIDEO. Daniel Pancu, despre comparația cu Octavian Popescu: „La 18 ani e atât de natural... Stă mai bine fizic decât stăteam eu la vârsta lui”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Florinel Coman își pune cenușă în cap: „Ca să prind un transfer la vară, trebuie să joc fotbal! În ultima vreme, n-am prea jucat”

DINAMO - FCSB 0-1. Panduru, ironii către un jucător de la FCSB după derby: „Să vezi cum te duci de unde ai venit după 3-4 meciuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  05 Februarie 2021, 08:18
Postat de Liviu Popovici pe 04 Februarie 2021, 19:41

Are multe bube Becali, asa este, dar de data asta face bine ce face. Echipa este plina de tineri promitatori si toti par sa fie pe trend crescator. Da, Coman are o problema, dar aici e vina celui care-l forteaza titular. Mai bine ar fi rezerva cateva meciuri si sa intre in minutul 65-70 cand adversarii sunt putin mai obositi si sa inceapa sa marcheze. Tavi si cei ca el trebuie sa castige aici un titlu si sa forteze intrarea in grupele UCL. Abia apoi sa-l vinzi, pe Tavi nu l-as da nici cu 50 de milioane acum, pustiul poate sa scrie istorie la FCSB

mi se pare ca vorbesti de milioane de EUR ca un copil care nu intelege ce inseamna banii. Or fi bani multi in fotbal, dar 50 de milioane nu-s pe garduri. Cluburile de fotbal din vest inteleg valoarea si au criterii obiective dupa care fac transferuri. Iar talente au tot calcat pe pamantul Romaniei. E plina tara de talente care au ramas eterne promisiuni.

bubunika
bubunika  •  05 Februarie 2021, 05:52
Postat de tonight.we.dine.in.hell. pe 04 Februarie 2021, 21:45

si ce rezultat a iesit?

A iesit ca in curand veti juca de la 11 dimineata!

persanu
persanu  •  04 Februarie 2021, 22:04

Hai atentie mare cu specialistii . Nu uitati inca ca joaca cu jucatori de mana a treia in liga 1 la fel ca Man. Sunt tare curios ce va face man si Mihaila dupa un an de zile la Parma ... Ca acolo nu mai da de aparatori care parca sunt si paznici la primarie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează