INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dorit insistent de Barcelona, Coutinho ar fi putut ajunge la rivalii de la Real Madrid!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 22:45

Mijlocașul lui Liverpool, Philippe Coutinho, ar fi putut ajunge în urmă cu un deceniu la Real Madrid.

Informația a fost dezvăluită de directorul tehnic al clubului madrilen din acea perioadă, Miguel Ángel Portugal, într-un interviu acordat publicației Marca. Potrivit acestuia, Coutinho ar fi putut fi achiziționat de Real Madrid pentru doar 2,5 milioane de euro, însă președintele de atunci al "galacticilor" Ramon Calderon a preferat să îl aducă pe compatriotul brazilianului, Alipio.

"Coutinho impresionase deja la Vasco de Gama și era un nume important pentru club. Toate rapoartele referitoare la el erau favorabile. A fost luată decizia de a-l aduce la Real Madrid. M-am dus personal la Rio să-l văd la antrenamente și la meciuri. M-am întâlnit cu părinții lui și am organizat o întâlnire pentru a discuta despre venirea sa la echipă. Totul mergea bine, dar când m-am întors din Brazilia am avut parte de o surpriză. Președintele Ramon Calderon mi-a spus că am semnat cu Alipio, un tânăr de 16 ani, pe care scouterii l-au urmărit la Rio Ave și pe care ei l-au văzut un jucător foarte interesant", a declarat Portugal.

Coutinho a fost cumpărat în vara acelui an de Inter Milano pentru doar 3,8 milioane de euro. În ianuarie 2013, nerazzurrii l-au vândut pe brazilianul în vârstă de 25 de ani la Liverpool pentru 13 milioane de euro.

20 de meciuria bifat Coutinho în acest sezon în toate competițiile reușind 12 goluri și 9 pase de gol

Surse: marca.comgivemesport.comlefigaro.fr

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează