INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Două cluburi din Premier League se bat pentru un fundaș al Barcelonei

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Nicu Alexandru SavinJURNALISPORT - Publicat sambata, 30 iunie 2018 21:36

FC Barcelona, campioana en-titre din La Liga, încearcă în această vară să mute pe piața transferurilor.

Dacă la capitolul achiziții catalanii au eșuat până acum cu încercarile de a-i tranfera pe Griezmann de la Atletico Madrid, Pjanic de la Juventus și, mai nou, Willian de la Chelsea, se pare că formația "blaugrana" este aproape să-l vândă în Premier League pe fundașul brazilian Marlon Santos, în vârstă de 22 de ani.

Deși presa britanică scria ca West Ham United a ajuns la un acord cu Barcelona, privind mutarea lui Marlon în estul Londrei, contra sumei de 17,5 milioane de lire(20 de milioane de euro), se pare că brazilianul este tot mai aproape de Southampton. "Sfinții" doresc să acopere golul lăsat de Virgil van Dijk în defensivă,prin plecarea la Liverpool, iar fundașul brazilian ar fi soluția perfectă.

Oficialii celor două cluburi au avut mai multe întrevederi în această săptămână, și se pare că au ajuns la un acord, suma de transfer fiind de 12 milioane de euro, la care se adaugă mai multe bonusuri pe care le-ar încasa catalanii, în funcție de performanțele jucătorului.

Adus pe Camp Nou în vara lui 2016 de la Fluminense, contra sumei de 5 milioane de euro, Marlon Santos nu a confirmat, bifând doar două apariții la echipa mare a Barcelonei. Sezonul trecut a fost împrumutat la formația franceză OSC Nice, acolo unde a jucat 27 de partide, având evoluții foarte bune, stârnind astfel interesul unor cluburi importante din Premier League.

Sursa: sportwitness.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează