INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Radu Drăgușin, evoluție apreciată în Derby della Lanterna: „Un pic de suferință, dar fără greșeli” + Ce notă a primit

Radu Drăgușin, altă evoluție apreciată la Sampdoria// Foto: Imago
Radu Drăgușin, altă evoluție apreciată la Sampdoria// Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 11:46 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:31

Radu Drăgușin (19 ani), altă evoluție apreciată la Sampdoria, în victoria din Derby della Lanterna. Nota 6 în Gazzetta dello Sport și Corriere dello Sport pentru 22 de minute.

De când a plecat de la Juventus, Radu Drăgușin nu mai stă doar pe margine. La Sampdoria, după șase etape în care a rămas rezervă, a început să lege aparițiile în repriza a doua și Roberto D'Aversa apelează tot mai des la fundașul de 19 ani. 

Final de drum pentru Tătărușanu la Milan! Anunțul făcut de italieni
STRANIERI
Final de drum pentru Tătărușanu la Milan! Anunțul făcut de italieni

Așa s-a întâmplat și vineri seară, în Derby della Lanterna, în care „tricolorul” a fost folosit tot fundaș dreapta, în locul lui Bereszyński. A intrat la 3-0 pentru Doria și a prins 22 de minute contra Grifonului genovez.

Fault la Drăgușin?

Drăgușin a primit note bune, chiar dacă defensiva blucerchiata a încasat singurul gol (3-1) cu el în teren. Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport și Tuttomercatoweb i-au acordat nota 6 pe linie. 

A avut un impact optim în meci. În orice caz, evoluția sa a fost fără defecte", l-a caracterizat agenția italiană. „Un pic de suferință”, a remarcat laconic Gazzetta.

Și antrenorul lui Samp a găsit cuvinte de laudă: „Victoria e a tuturor, sunt mândru că pregătesc această echipă. Nu e nimic de spus acestor băieți. Dacă analizăm situația golului a fost o fază la Drăgușin care ar fi putut fi fault. Găsirea unui aspect negativ este dificil”. 

Sampdoria a ieșit din dinamica negativă, 1-3 cu Fiorentina și 1-3 Lazio, și a făcut un salt pe locul 14.

364 de minutea prins Drăgușin la Sampdoria în acest tur de campionat din nouă partide, doar două ca titular, acum o lună și jumătate

Citește și:

Ianis Hagi o vrea pe Barcelona adversar în Europa League: „E unul dintre visurile mele”

Ședinţă de urgenţă la Galatasaray pentru transferul lui Dennis Man!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  12 Decembrie 2021, 21:42

Cu cine a jucat Ssmpdoria? Poate că nu toată lumea știe cece "Derby della Lanterna"!

cky33
cky33  •  11 Decembrie 2021, 20:40

Baiatul e sigur bun pentru ca Sampdoria are zero motive sa il promoveze in dauna propriilor jucatori tineri, atata vreme cat din cate stiu nu are optiune de cumparare de la Juventus. Sper sa nu gresesc. Daca prinde macar 7-8 meciuri ca titular in retur, cred ca e un sezon per total reusit pentru el. Avem nevoie de fundasi buni la nationala, unde acum Sapunaru si Tamas par Maldini si Baresi. Sper sa scapam de Chiriches cat mai repede, nu are sens selectionarea lui de acum inainte (ar avea 35 de ani la Euro 24)

sibelius
sibelius  •  11 Decembrie 2021, 14:40
Postat de vasileroaita pe 11 Decembrie 2021, 13:11

Dragusin ar trebui sa fie titular la Nationala noastra, alaturi de Burca!!

Sigur ca da, joci fundas dreapta la echipa de club(in medie 40 de minute/meci) si trebuie sa joci fundas central la Nationala.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează