INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Dramă pentru Kevin Strootman » Mijlocaşul Romei s-ar putea retrage la 25 de ani: "I-au greşit operaţia"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 13:41

Kevin Strootman trăieşte un adevărat coşmar în ultimul an din cauza accidentărilor la genunchi. Abia revenit pe gazon, mijlocaşul s-a operat din nou, însă şansele ca el să revină din nou la capacitate maximă sînt slabe, susţine fostul medic al Romei.
Jucătorul Romei s-a accidentat prima dată în martie 2014 şi a putut reveni abia în noiembrie. N-a apucat să joace prea mult pentru că a suferit o recidivă luna trecută, iar acum s-a confirmat că va avea nevoie de o nouă operaţie. Din cauza primei accidentări a ratat Campionatul Mondial din Brazilia, dar şi un transfer la Manchester United.

Conform The Telegraph, Mario Brozzi, fostul doctor al celor de la AS Roma, susţine că medicul care l-a tratat la începutul anului trecut a greşit operaţia. 

”Impresia mea este că operaţia la ligamentele lui Strootman nu a decurs perfect. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu genunchiul lui, dar sindromul ciclopului (n.r. - sindrom care nu permite mişcarea completă a genunchiului) a apărut din cauza repoziţionării proaste a ligamentelor. Nu ştiu de ce nu au umblat şi la ligamente la a doua operaţie. Mi-e frică să mă gîndesc că ar mai avea nevoie de încă una”, a spus Brozzi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cronchicronc
cronchicronc  •  24 Februarie 2015, 19:41

dovada ca se intampla si la case mai mari.daca era in rrromania toti haterii incepeau sa comenteze...acum e liniste.pacat de el,la 25 de ani...

flores23
flores23  •  24 Februarie 2015, 15:21

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja într-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a învata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează