INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Super transfer reușit de Galatasaray » O vedetă de la Napoli va juca alături de Cicâldău

Dries Mertens (stânga)/ foto Imago Images
Dries Mertens (stânga)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 20:36 / Actualizat sambata, 06 august 2022 22:19

Dries Mertens (35 de ani) se desparte de Napoli după 9 ani și va semna cu Galatasaray, echipa la care joacă și Alexandru Cicâldău (25 de ani).

Internaționalul belgian a acceptat oferta turcilor și este așteptat la Istanbul să semneze contractul cu formația „Cim-Bom”, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

FCSB, prestație jenantă la Mioveni și poziție rușinoasă în clasament după 4 etape
CS Mioveni - FCSB 1-1
FCSB, prestație jenantă la Mioveni și poziție rușinoasă în clasament după 4 etape

Mertens semnează cu Galatasaray

După 9 ani la Napoli, Mertens nu și-a prelungit contractul scadent la finalul sezonului trecut. Rămas liber, belgianul a putut negocia pentru un salariu mai mare cu noua echipă. Conform sursei menționate, el va primi 4 milioane de euro pentru viitorul sezon.

Conform unei clauze din contract, dacă Galatasaray va termina pe loc de Champions League în stagiunea viitoarea, înțelegerea cu Mertens se va prelungi pentru încă un an.

Internaționalul belgian juca la Napoli din 2013, când era transferat de la PSV. Pentru italieni, a marcat 148 de goluri în 397 de partide, în toate competițiile.

Galatasaray îl transferă și pe Torreira

Mertens nu e singurul fotbalist de Serie A adus de Galatasaray. Lucas Torreira s-a înțeles cu turcii, jucătorul deținut de Arsenal care a jucat la Fiorentina în sezonul trecut, sub formă de împrumut.

Pentru mijlocașul central uruguayan, Galatasaray plătește aproximativ 7 milioane de euro, potrivit aceluiași Fabrizio Romano.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Prima surpriză în Premier League » Liverpool s-a împiedicat de o nou-promovată

Barcelona, aproape de o nouă lovitură uriașă! Acordul la care au ajuns catalanii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1945sv0509
1945sv0509  •  06 August 2022, 21:44

Mare onoare pentru Mertens sa joace alaturi de Cicaldau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează