INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

După Mkhitaryan, Wenger a pus ochii pe un alt jucător de la Manchester United » Ce fotbalist ar mai putea veni pe Emirates

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 14:00

Fundașul central al lui Manchester United, Chris Smalling, ar putea ajunge la Arsenal.

Potrivit publicației britanice Gambling Time, Smalling este dorit de antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger, care vrea neapărat să întărească în această iarnă defensiva londonezilor. Aceeași sursă susține că Wenger l-ar fi întrebat pe tehnicianul "diavolilor roșii", Jose Mourinho, cât vrea pe fundașul britanic, chiar în timpul negocierilor pentru schimbul dintre Alexis Sanchez și Henrikh Mkhitaryan.

În vârstă de 28 de ani, Smalling este o țintă mai veche a lui Arsenal Londra. Acum, însă, sunt șanse mari de realizare a acestui transfer, publicația mai sus amintită dezvăluind că londonezii ar fi primit răspunsuri pozitive din partea celor de la United în privința cedării internaționalului englez.

Chris Smalling a venit la Manchester United de la Fulham în iulie 2010 pentru 8 milioane de euro. Fundașul englez mai are contract cu gruparea antrenată de Jose Mourinho până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 18 milioane de euro.

1 gol  în 27 de partide a înscris Smalling în acest sezon în toate competițiile

1 gol în 31 de partide a marcat Smalling pentru naționala Angliei, pentru care a debutat în 2011

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează