INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

E deranj mare la AC Milan! Cum au fost sancționați jucătorii după înfrângerea rușinoasă în fața celor de la Hellas Verona

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 19 decembrie 2017 12:28

Înfrângerea suferită de AC Milan pe terenul lui Hellas Verona scor 0-3, într-o partidă contând pentru etapa a XVII din Serie A, nu a putut fi trecută ușor cu vederea de conducerea clubului milanez.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al lui AC Milan, conducerea rossonerilor a decis să anuleze petrecerea de Crăciun din acest an, programată luni. Mai mult, jucătorii vor intra în cantonament începând de marți, pentru a pregăti meciul de sâmbătă când AC Milan va întâlni pe teren propriu Atalanta. Decizia a fost luată după o întâlnire avută la sediul clubului între Fassone, Mirabelli și Gattuso.

"AC Milan anunță că echipa va intra de marți în cantonament pe o durată nedeterminată", se arată în comunicat.

Aceste măsuri confirmă criza prin care trece AC Milan. Deși au investit 200 de milioane de euro în transferurile din această vară, rossonerii ocupă doar locul 8 în Serie A, după 17 etape, având șapte victorii, trei rezultate de egalitate și șapte înfrângeri!

La sfârșitul lunii noiembrie, din cauza rezultatelor slabe, tehnicianul Vicenzo Montella a fost înlocuit cu Gennaro Gattuso, însă nici acesta din urmă nu a reușit să redreseze corabia, AC Milan continuând să se îndepărteze de locurile ce duc în cupele europene.

surse: repubblica.it, gazzetta.it, calciomercato.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează