INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

E incredibil ce i-a zis lui Cristiano Ronaldo! Motivul rușinos pentru care Ruud van Nistelrooy a plecat de la United: "A fost ultima picătură"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 25 septembrie 2017 11:59

După mai bine de un deceniu, jurnaliștii britanici au descoperit adevăratul motiv pentru care Ruud van Nistelrooy a părăsit Manchester United și s-a transferat la Real Madrid.

Deși a jucat timp de 5 sezoane în tricoul "diavolilor", fostul internațional olandez a plecat cu scandal de pe Old Trafford, în urma unei dispute cu tânărul Cristiano Ronaldo, susține jurnalistul Alastair Campbell, fost purtător de cuvânt în mandatul premierului Tony Blair și prieten apropiat al lui Sir Alex Ferguson.

"Ultima picătură a fost atunci când Van Nistelrooy i-a spus lui Cristiano că a găsit un nou tată în persoana lui Carlos (n.r. Queiroz, fostul asistent al lui Ferguson), la doar câteva luni după ce tatăl alcoolic al lui Ronaldo decedase. Carlos l-a rugat să aibă respect, dar Ruud a spus că el nu respectă pe nimeni acolo.

I-a cerut apoi scuze de la Cristiano, dar a fost prea târziu. Alex (n.r. Ferguson) l-a trimis acasă atunci când aflase de această dispută. Nu știa ce să facă în privința lui", povestește Campbell în jurnalul său, devenit serial în publicația The Times.

150 de goluriîn 219 meciuri a reușit Ruud van Nistelrooy pentru Manchester United, câștigând un titlu în Premier League, o Cupă, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Angliei

La vremea respectivă, presa relatase că Van Nistelrooy a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Charlton Athletic, ultimul din sezonul 2005-06, din cauza unei neînțelegeri cu Ronaldo la antrenamentul din ziua premergătoare. Fostul atacant a părăsit stadionul cu aproape 3 ore înaintea fluierului de start, ajungând până la urmă în curtea madrilenilor pentru circa 14.000.000 €, bifând 3 trofee în 4 ani cu Real Madrid.

 

sursa: manchestereveningnews.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Septembrie 2017, 15:30
Postat de Tomas Orzan pe 25 Septembrie 2017, 13:11

Si de cand e rusinos sa-i spui adevarul unui sarantoc tupeist *** precum c ronaldo?

e mai rusinos sa n-ai pic de bun-simt si sa dai dreptate unuia care isi bate *** al cuiva! du-te si pupa-l *** *** pe messi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

120673851726017
Dreptatea Doare  •  25 Septembrie 2017, 13:40
Postat de Tomas Orzan pe 25 Septembrie 2017, 13:11

Si de cand e rusinos sa-i spui adevarul unui sarantoc tupeist *** precum c ronaldo?

Ala care respira greu e tactu

604751563021589
Tomas Orzan  •  25 Septembrie 2017, 13:11

Si de cand e rusinos sa-i spui adevarul unui sarantoc tupeist *** precum c ronaldo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close