INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

E o glumă sau ce? Mailul pe care l-au primit fanii lui Chelsea din partea clubului după umilinţa cu Everton

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 15:41

 Chelsea a pierdut din nou în Premier League, de această dată în deplasarea cu Everton, scor 1-3, Naismith reuşind un hat-trick de poveste.

Trupa lui Mourinho este în acest moment pe locul 16 în clasament, la nu mai puţin de 11 puncte în spatele liderului Manchester City.

Surpriza fanilor lui Chelsea a venit în această dimineaţă. Aflaţi într-o situaţie extrem de slabă, suporterii au primit din partea clubului un mail extrem de ciudat imediat după hat-trickul lui Naismith.

"Un hat-trick de oferte" a fost mailul pe care l-au primit cei care sînt abonaţi la magazinul online al clubului spre nemulţumirea evidentă a tuturor fanilor.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  13 Septembrie 2015, 16:01

Articol de 2 lei. poți să ți - l bagi în dos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează