INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAZMA - BARCELONA, 21 DECEMBRIE

Echipa lui Balaci a plătit 1,7 milioane de euro pentru un amical cu Barcelona!

Ilie Balaci, Balaci, Kazma
Ilie Balaci, Balaci, Kazma

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2009 00:00

Formaţia antrenată de Ilie Balaci, Al Kazma, va disputa o partidă amicală în compania deţinătoarei Ligii Campionilor şi a campioanei Spaniei, FC Barcelona, la 21 decembrie, cu ocazia aniversării a 45 de ani de la înfiinţarea clubului, anunţă presa arabă citând oficiali ai grupării din Kuweit.

Partida se va disputa pe stadionul celor de la Kazma, cu o capacitate de 21.500 de locuri, iar cei care şi-au cumpărat bilete vor câştiga, prin tragere la sorţi, şansa de a face poze alături de jucătorii Barcelonei.

Presa din Kuweit anunţă că gruparea blaugrana va încasa aproximativ 1,7 milioane de euro pentru a dispuata acest meci, deşi jucători precum Ibrahimovic, Iniesta sau Messi nu vor putea evolua datorită faptului că se vor afla la Zurich, unde va avea loc gala pentru decernarea premiului FIFA dedicat celui mai bun jucător din lume în 2009.

Tehnicianul român Ilie Balaci a preluat vicecampioana Kuweitului, Al Kazma, la finele lunii iulie, după ce în ultimii ani s-a aflat în conducerea Universităţii Craiova.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  12 Decembrie 2009, 20:03

ILIE vorbeste cu arabi poate ii intereseaza U.Craiova ,sa ne scapi de interlopul(saracia ) de Mititelu. RESPECT ILIE BALACI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează