INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Echipa lui Florin Andone a fost "decimată" la partida cu Real Sociedad: ”Să meargă şi arbitrii la antidoping!”

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 21:24

Trei eliminaţi în meciul de la San Sebastian! Preşedintele Cordobei solicită măsuri neobişnuite după ce arbitrul Carlos Velasco Carballo i-a lăsat echipa în opt la partida cu Real Sociedad (1-3),


Cînd Florin Andone a deschis scorul (12) pentru Cordoba, duminică, la San Sebastian, toată lumea s-a minunat. Era o surpriză, în condiţiile în care ultima clasată în La Liga juca de 6 minute în inferioritate, după eliminarea lui Pantici. Senzaţia n-a ţinut prea mult. Sociedad a întors, cîştigînd cu 3-1, ajutată şi de "curăţenia" făcută pe final de "centralul" Carballo în rîndurile oaspeţilor: Inigo Lopez out pentru două "galbene" (81) şi Pinillos (90+3) pentru proteste.

Şocat de "uşurinţa" cu care Carballo i-a eliminat 3 oameni, "fără ca medicii să fi intrat măcar o dată pe teren", preşedintele Cordobei, Carlos Gonzalez, a cedat nervos: "Arbitrii ar trebui şi ei supuşi controlului antidoping. Parcă sînt învăluiţi într-un nor. Nimeni nu ştie cum şi cît se pregătesc. Cîştigă 200.000 de euro pe an, călătoresc mereu la clasa întîi, stau în hoteluri de 5 stele şi apoi fluieră cum fluieră. Pînă şi şefii lui Sociedad s-au scuzat pentru cele întîmplate".


9 dintre jucătorii Cordobei au fost sancţionaţi duminică de Carballo: şapte cu "galben", doi cu "roşu" direct

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
banciuu
banciuu  •  26 Martie 2015, 10:59

200.000 de euro pe an?Pff unde a ajuns fotbalul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează