INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Eden Hazard a lansat „bomba” la Londra! Declarații categorice despre plecarea la Real Madrid

Eden Hazard // FOTO: Guliver/Getty Images
Eden Hazard // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 11:45

Belgianul Eden Hazard, 28 de ani, din 2012 la Chelsea, va ajunge la Real Madrid pentru 130 de milioane de euro. Despărțirea se va produce după finala Europa League Chelsea - Arsenal din 29 mai. 

Ultima etapă din Premier League a fost, foarte probabil, și ultima apariție a lui Eden Hazard în Premier League. După 0-0 cu Leicester, belgianul a confirmat ceea ce se zvonea de mult timp.

„Vreau să plec! Am anunțat Chelsea de câteva săptămâni. Mi-ar fi plăcut să se clarifice totul mai repede, dar nu s-a putut”, a declarat mijlocașul în vârstă de 28 de ani, care joacă pe „Stamford Bridge” din 2012. E pregătit de despărțire. Pe 29 mai, în finala Europa League, împotriva lui Arsenal:

„Decizia nu mi-a influențat absolut deloc evoluția. Când sunt pe gazon, încerc să dau maximum. Nu mă gândesc la nimic altceva în afara jocului. Nici la situația mea, nici la cea a clubului. Nu-mi doresc decât să înving”.

Eden va ajunge la Real Madrid. Potrivit presei spaniole, transferul trebuie doar oficializat. Suma: 130 de milioane de euro

„Hazard a făcut tot ce era mai bun pentru Chelsea în ultimii șapte ani. A devenit unul dintre primii trei jucători din lume. Acum, trebuie să-i respectăm decizia”
Maurizio Sarri, manager Chelsea

108 goluria marcat Eden Hazard în 351 de meciuri jucate la Chelsea în toate competițiile

Vezi și: Jurgen Klopp trage concluziile sezonului: „E una dintre cele mai bune echipe care au jucat vreodată la Liverpool. Și ne vom întoarce 100%”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  13 Mai 2019, 13:55

Oare de ce o fi atat de mediatizat acest jucator?El sta in teren undeva in lateral si uneori ia mingea si dribleaza tot pana la marginea careului advers!Dar asta fac multi jucatori cu firma-doar cand isi propun asa ceva-avand fiecare rolul lui in angrenajul echipei!Ultimul exemplu l-a dat chiar Gareth Bale-in meciul lui Real Madrid cu Villareal-cand "s-a suparat"sa tot astepte mingi utile-si a luat o actiune pe cont propriu,dribland tot pe partea lui,mingea fiind deviata in extremis in corner!Demonstratia lui a fost fara rezultat,exact ca si demonstratiile lui Hazard!Si atunci,de ce ar mai da Real Madrid un galion de bani pe Hazard,cand ii are in curte pe Bale si pe Isco?Mister!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează