INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL // Jurgen Klopp trage concluziile sezonului: „E una dintre cele mai bune echipe care au jucat vreodată la Liverpool. Și ne vom întoarce 100%”

Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/Getty Images
Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 10:33

PREMIER LEAGUE // Jurgen Klopp, 51 de ani, managerul lui Liverpool spune: „Nu sunt îngrijorat. Oamenii ne vor reaminti că Liverpool nu a mai cucerit titlul de 30 de ani, dar alte cluburi au probleme mai mari”.

Jürgen Klopp e trist. Liverpool a jucat atât de bine în acest sezon. Și totuși, nici acum nu a cucerit titlul, deși a încheiat cu nouă victorii la rând. Mai trece un an. În 2020, vor fi trei decenii de la ultimul succes roșu în campionat. Încă nu are niciunul din 1992, de când a apărut Premier League.

Managerul neamț crede că „am făcut pași incredibil de mari", anunțând că „mă aștept la și mai mult. Nu știu ce înseamnă asta. Dar, dacă vezi ceea ce ți se întâmplă drept unica șansă în viață, atunci poți spera”.

Klopp simte ironiile celor din jur apropiindu-se: „Oameni ne vor reaminti că Liverpool nu a mai cucerit titlul de 30 de ani, numai că alte cluburi au probleme și mai mari”. Îi avertizează pe toți:„Aceasta e una dintre cele mai bune echipe care au jucat vreodată la Liverpool. Formația mea nu e un articol terminat. Ne vom întoarce. Sută la sută”. 

„Cât timp Manchester City e aici, cu puterea financiară și calitate, nu va fi ușor pentru nimeni să o depășească. Trebuie să fim foarte, foarte aproape de perfecțiune pentru a câștiga Premier League”
„Asta e soarta noastră și noi decidem cât de mult ne bucurăm de acest sezon. Eu l-am savurat. Nu ultima secundă, ci tot restul. Iar faptul că suntem din nou în finala Ligii îmi dă un sentiment special”
Jürgen Klopp, manager Liverpool

Vezi și: Plecăciuni în fața zeului Guardiola! Chiar și Kasparov se înclină în fața lui Pep + e la un pas de un record ABSOLUT în Premier League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
digei
digei  •  13 Mai 2019, 12:32

Respect, Klopp! C'mon Reds!

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  13 Mai 2019, 12:02

C'mon Liverpool !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează