INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Eden Hazard, cel mai scump fotbalist din istorie! Un celebru jurnalist britanic a anunțat suma COLOSALĂ pentru care ar pleca la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 18:14

Chelsea Londra ar fi fixat prețul starului Eden Hazard (27 de ani) la 225 de milioane de euro, anunță Richard Keys, unul dintre cei mai cunoscuți analiști sportivi din Marea Britanie.

Eden Hazard este principala țintă a campioanei Europei, Real Madrid, în aceasta vară. Madrilenii trebuie să umple golul lăsat de plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Belgianul este pe punctul de a semna prelungirea cu formația din capitala Angliei, însă despărțirea este în continuare plauzibilă. Hazard nu a făcut parte din lotul lui Sarri pentru Supercupa Angliei, cerând o zi în plus de pauză.

Dacă transferul se face, iar suma vehiculată de Richard Keys, 225 de milioane de euro, este reală, Eden Hazard ar deveni cel mai scump fotbalist din istorie.

Richard Keys (61 de ani) este un prezentator de emisiuni sportive și fost comentator. A lucrat pentru pentru BBC, ITV, Channel 4, Sky Sports, Talk Sports, Al Jazeera, Fox Spors și ESPN, toate marile platforme TV din Anglia. 

Vezi și: Englezii nu mai țin cont de bani: Premier League a depășit 1 miliard de euro în mercato de vară pentru al 5-lea an la rând! Liverpool se apropie de 200 de milioane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  06 August 2018, 12:02
Postat de mosvasile pe 05 August 2018, 20:30

Nu cred ca Real Madrid are nevoie de Hazard,avand pe Asensio si pe Isco si in conditiile in care si-a permis sa se dispenseze de Cristiano,de Morata si de James Rodriguez!Cine e Hazard?Pentru turneele din China si din State,l-ar fi luat pe Neymar!

Hazard are 3 clase peste Isco si Asensio...este un fotbalist care face diferenta...

magic4ever
magic4ever  •  06 August 2018, 11:59
Postat de Cristian Baltaru pe 05 August 2018, 20:00

225 milioane pentru Eden Hazard?Ăștia chiar au înnebunit definitiv? Ăsta mai mult de 40-50 milioane la ceea ce joacă acum nu face,la prețurile actuale.

Hazard merita cel putin 100 de milioane...daca pe Pogba, Dembele si Coutinho s-au platit peste 100 de milioane...

sala_dalles
sala_dalles  •  05 August 2018, 23:33

Un sfert din bugetul bucurestiilor .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează