INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Eden Hazard explică o decizie surprinzătoare: „A fost simplu. Sunt împăcat”

Eden Hazard s-a retras  Foto: Imago Images
Eden Hazard s-a retras Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 10:32 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 10:32

Prezent la un amical caritabil, la Calais, Eden Hazard a vorbit despre surprinzătoarea retragere din fotbal, la numai 32 de ani: „Sunt fericit. Am atât de multe lucruri de făcut în afara fotbalului, încât am putut să fac o alegere senină".

Eden Hazard a revenit miercuri pe teren, la o săptămână după ce s-a retras din fotbal la numai 32 de ani. Fostul internațional belgian a participat la un amical caritabil, disputat la Calais, alături de mai multe legende ale fotbalului francez, printre care Robert Pires și Didier Deschamps, unde a înscris o dată și a contribuit la trei goluri.

Fostul patron din Divizia A e greu de recunoscut » Dezvăluie un blat șocant: „Îți spun, e prescrisă! S-a făcut pușculița, nu puteam risca”
DEZVĂLUIRE
Fostul patron din Divizia A e greu de recunoscut » Dezvăluie un blat șocant: „Îți spun, e prescrisă! S-a făcut pușculița, nu puteam risca”

Eden Hazard: „N-am vrut să mă duc să joc undeva pentru bani”

La final, el a explicat motivele pentru care a rupt contractul cu Real Madrid cu un an mai devreme și a decis apoi să agațe ghetele-n cui. "Întotdeauna am spus că mă voi opri de îndată ce nu mă mai distrez pe teren. Nu am vrut să mă duc să joc undeva pentru bani. A fost cea mai bună soluție.

Nu-mi mai facea plăcere să mă antrenez... Și nu mai jucam. Decizia a fost simplă. În viață, nu poți explica totul. Sunt împăcat cu mine însumi. Sunt fericit. Am atât de multe lucruri de făcut în afara fotbalului, încât am putut să fac o alegere senină", a declarat Hazard cotidianului L'Avenir.

Eden Hazard a trăit un coșmar la Real Madrid: 18 accidentări!

Mare vedetă a fotbalului belgian și unul dintre cei mai buni jucători din istoria lui Chelsea (110 goluri și 92 de pase decisive în 352 de apariții), Eden n-a convins nicio clipă la Real Madrid. De-a lungul a patru sezoane, el a suferit 18 accidentări (!) și a marcat doar șapte goluri în 76 de partide.

"Am și amintiri frumoase de la Real, nu doar resentimente, cum ar putea crede unii. Am întâlnit acolo oameni uimitori și am «gustat» din vis, jucând pentru ei", a mărturisit Hazard. Întrebat dacă a refuzat în vară să joace pentru o echipă belgiană, el a negat: "S-au scris multe prostii în acea perioadă. Ar fi fost o poveste grozavă să-mi închei cariera în Belgia".

14trofee a câștigat Eden Hazard cu Lille, Chelsea și Real Madrid. Între acestea, 5 titluri, o Ligă a Campionilor, 2 Europa League și Supercupa Europei

Neymar, devastat: „Cel mai urât moment din viața mea! Am nevoie de sprijin” + Încurajarea de două cuvinte a lui Messi

Suma colosală pe care ar urma s-o primească Al-Hilal după accidentarea lui Neymar » Brazilianul ar putea lipsi un an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează