CAMPIONATE  ·  CHELSEA

Eden Hazard, interviu amuzant în Belgia: „Hamburger-ul de la McDonald's m-a făcut o legendă. Pot să mănânc 3”

Eden Hazard // FOTO: Reuters
Eden Hazard // FOTO: Reuters

Articol de — Vineri, 29 Martie 2019, 11:12

Eden Hazard, căpitanul Belgiei, a plecat de la stadion după ce a fost schimbat într-un meci cu Turcia și s-a oprit la McDonald's: „Acel hamburger m-a făcut o legendă la echipa națională”

Eden Hazard, 28 de ani, căpitanul cu 100 de selecții la naționala Belgiei, a acceptat tirul întrebărilor lansat de cotidianul Het Laatste Nieuws. Iar una dintre ele era legată de pasiunea lui pentru fast-food:

- Poți să mănânci trei hamburgeri unul după altul?
- Dacă sunt mici, da. Dacă sunt mari, renunț la al treilea.

Pe 3 iunie 2011, când avea 20 de ani, Eden s-a supărat după ce a fost schimbat în minutul 60 al unui meci contra Turciei (1-1) și s-a dus direct la McDonald's. „Acel hamburger m-a făcut o legendă", glumește el acum.

Hazard, mijlocașul lui Chelsea care s-ar putea transfera la Real în această vară, admite că „am fumat” și spune că „prefer berea, dar savurez și un pahar de vin bun roșu. Vin de Bordeaux”.

„Ți-ar plăcea să fii fratele tău pentru o zi?”, a fost întrebat. „Mi-ar plăcea să fiu Thorgan mai multe zile, e un tip extraordinar”. Dar Cristiano Ronaldo? „Ar fi minunat dacă aș atinge nivelul lui”.

Tot de Cristiano se leagă și alt răspuns. „Crezi că Barcelona va câștiga Liga Campionilor în 2019?”. „Posibil, dar Ronaldo o câștigă în fiecare an”.

„Nu știu ce se va întâmpla în viitor, însă mă îndoiesc că voi juca vreodată în Statele Unite. Nu mă văd jucând nici în China.

Politica nu mă interesează, dar Brexitul mă interesează. Pentru că mulți angajați de la Chelsea sunt afectați de Brexit. Sunt îngrijorat”
Eden Hazard, mijlocaș ChelseaCâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1