CAMPIONATE  ·  CHELSEA

Eden Hazard, interviu amuzant în Belgia: „Hamburger-ul de la McDonald's m-a făcut o legendă. Pot să mănânc 3”

Eden Hazard // FOTO: Reuters
Eden Hazard // FOTO: Reuters

Articol de — Vineri, 29 Martie

Eden Hazard, căpitanul Belgiei, a plecat de la stadion după ce a fost schimbat într-un meci cu Turcia și s-a oprit la McDonald's: „Acel hamburger m-a făcut o legendă la echipa națională”

Eden Hazard, 28 de ani, căpitanul cu 100 de selecții la naționala Belgiei, a acceptat tirul întrebărilor lansat de cotidianul Het Laatste Nieuws. Iar una dintre ele era legată de pasiunea lui pentru fast-food:

- Poți să mănânci trei hamburgeri unul după altul?
- Dacă sunt mici, da. Dacă sunt mari, renunț la al treilea.

Pe 3 iunie 2011, când avea 20 de ani, Eden s-a supărat după ce a fost schimbat în minutul 60 al unui meci contra Turciei (1-1) și s-a dus direct la McDonald's. „Acel hamburger m-a făcut o legendă", glumește el acum.

Hazard, mijlocașul lui Chelsea care s-ar putea transfera la Real în această vară, admite că „am fumat” și spune că „prefer berea, dar savurez și un pahar de vin bun roșu. Vin de Bordeaux”.

„Ți-ar plăcea să fii fratele tău pentru o zi?”, a fost întrebat. „Mi-ar plăcea să fiu Thorgan mai multe zile, e un tip extraordinar”. Dar Cristiano Ronaldo? „Ar fi minunat dacă aș atinge nivelul lui”.

Tot de Cristiano se leagă și alt răspuns. „Crezi că Barcelona va câștiga Liga Campionilor în 2019?”. „Posibil, dar Ronaldo o câștigă în fiecare an”.

„Nu știu ce se va întâmpla în viitor, însă mă îndoiesc că voi juca vreodată în Statele Unite. Nu mă văd jucând nici în China.

Politica nu mă interesează, dar Brexitul mă interesează. Pentru că mulți angajați de la Chelsea sunt afectați de Brexit. Sunt îngrijorat”
Eden Hazard, mijlocaș ChelseaȘi-a luat o soție mai tânără cu 26 de ani, mult mai înaltă ca el, o blondă superbă! Cum arată femeia și motivul pentru care divorțează

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:25 Escaladă

CM: Hachioji, Japonia

Eurosport
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Dinamo Zagreb - Rosenborg

Digi 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Krasnodar

Digi 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Young Boys - Steaua Roșie Belgrad

Digi 3
Program TV complet

Liga 1