INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid a bătut palma pentru transferul lui Hazard » Starul belgian a refuzat contractul!

Eden Hazard
Foto: Imago
Eden Hazard Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 21:39 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 23:07

Eden Hazard (31 de ani), extrema celor de la Real Madrid, vrea să plece în această iarnă de pe „Santiago Bernabeu”. „Galacticii” s-au înțeles cu Newcastle, dar jucătorul refuză să meargă la „coțofene”.

Miliardarii de la Newcastle au făcut o ofertă de 40 de milioane de euro pentru a-l readuce pe Hazard în Anglia. Suma poate ajunge la 50 de milioane cu bonusuri.

S-a stins Paco Gento, legenda lui Real Madrid » Singurul fotbalist cu 6 titluri de campion european + Amintiri cu Dobrin
REAL MADRID
S-a stins Paco Gento, legenda lui Real Madrid » Singurul fotbalist cu 6 titluri de campion european + Amintiri cu Dobrin

Florentino Perez, președintele Realului, a acceptat propunerea „coțofenelor”, dorind să scape de salariul uriaș al belgianului, ajuns rezervă de lux la meciurile „albilor”.

Hazard refuză transferul

Deși e decis să plece în această iarnă de la Real, Eden Hazard a refuzat oferta celor de la Newcastle. Potrivit El Nacional, acesta acceptă să plece de la Madrid doar la o echipă de top, iar echipa lui Eddie Howe nu-l atrage.

Eden Hazard are cifre dezastruoase în tricoul lui Real Madrid, fiind mai mult accidentat. Antrenorul Carlo Ancelotti l-a folosit foarte puțin în acest sezon, iar în ultimele 3 meciuri nu l-a introdus deloc în teren, deși belgianul era apt din punct de vedere medical.

0goluri și o pasă decisivă a reușit Hazard în 16 meciuri jucate pentru Real Madrid în acest sezon

Newcastle, ținte multe pentru perioada de transferuri

Miliardarii de la Newcastle caută să se întărească în această iarnă pentru a reuși salvarea de la retrogradare. Antrenorul Eddie Howe (44 de ani) a înaintat conducerii o listă cu jucătorii doriți.

„Coțofenele” i-au adus deja pe Saint James Park pe Kieran Trippier și pe atacantul Chris Wood, dar pregătesc și alte mutări.

Campioana franței, Lille, a refuzat două oferte ale lui Newcastle pentru Sven Botman (21 de ani). Fundașul olandez este curtat de mai multe cluburi importante din Europa, dar este de așteptat ca el să rămână în Franța până la finalul sezonului. 

Astfel, conducerea „coțofenelor” a fost nevoită să se reorienteze. Fundașul Sevilliei, Diego Carlos (28 de ani), este acum principala țintă pentru a rezolva problemele din defensiva lui Newcastle. 

Lloyd Kelly (23 de ani), apărătorul central care a făcut un sezon excelent la Bournemouth, în Championship, este și el unul dintre numele vehiculate pentru un transfer la Newcastle în această iarnă.

Hugo Ekitike (19 ani), atacantul lui Reims, este și el o țintă a „coțofenelor”. Francezul are un sezon de debut excelent, reușind 8 goluri și 4 pase decisive în cele 19 meciuri jucate.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Lampard și Rooney, înapoi în Premier League » Unde sunt doriți cei doi tehnicieni

Mario Marinică, aproape de istorie la Cupa Africii pe Națiuni » Malawi poate să ajungă în „optimi” prin tragere la sorți!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
axd_alx
axd_alx  •  18 Ianuarie 2022, 22:31

Ca sa ajunga la o echipa de top trebuie sa fie si el jucator de top, mai ales ca viseaza un salariu asemanator probabil. Problema lui e ca dupa atatea accidentari si meciuri proaste se incadreaza in categoria jucatorilor de top asa cum va incadrati voi la ziaristi profesionisti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează