INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lampard și Rooney, înapoi în Premier League » Unde sunt doriți cei doi tehnicieni

Wayne Rooney și Frank Lampard
Foto: Imago
Wayne Rooney și Frank Lampard Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 20:47 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 21:38

Everton este în căutare de antrenor, după ce l-a demis pe Rafa Benitez (61 de ani) la numai 7 luni de la semnarea contractului.

Benitez, doar al doilea manager din istorie care le antrenează pe Liverpool și pe Everton, nu a mai rezistat pe banca celor de la Everton. A pierdut cu 1-2 în fața lui Norwich și a fost demis.

Tottenham - Arsenal a fost amânat pentru un singur caz de Covid: echipele din Premier League acuză conducerea ligii de favoritisme!
anglia
Tottenham - Arsenal a fost amânat pentru un singur caz de Covid: echipele din Premier League acuză conducerea ligii de favoritisme!

Potrivit Sky Sport, favorit să îi ia locul este Frank Lampard, fostul antrenor al celor de la Chelsea. Acesta ar urma să aibă un interviu cu conducerea clubului pentru preluarea echipei. 

Internaționalul englez se află pe o listă scurtă de antrenori doriți pe „Goodison Park”, printre care se numără Wayne Rooney, Roberto Martinez și Nuno Espirito Santo.

84 de meciuria fost Lampard managerul lui Chelsea, unde a avut o medie de 1,75 puncte pe meci

În cazul în care nu se va ajunge la o înțelegere cu Lampard, Rooney devine favorit. Actualul antrenor al celor de la Derby nu ar refuza o mutare la clubul unde și-a început cariera de fotbalist.

Roberto Martinez este și el o preferință a „caramelelor”, însă venirea sa este blocată de Federația Belgiană de Fotbal, care nu dorește ca spaniolul să conducă atât naționala, cât și pe Everton în același timp până la Campionatul Mondial.

Rafa Benitez, demis de Everton

Învins și de Norwich, 1-2, al 10-lea eșec în acest sezon de Premier League (al 11-lea în total, inclusiv un 1-4 acasă cu Liverpool), ocupând locul 15, la numai 6 puncte de zona retrogradării, Rafa Benitez a fost înlăturat de la echipă. În 19 etape, a înregistrat cinci victorii și patru remize. 

A fost cel de-al 4-lea său mandat ca antrenor în campionatul englez: după Liverpool (2004-2010), au urmat aventurile de la Chelsea (2012-2013), Newcastle (2016-2019) și Everton (2021-2022).

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mario Marinică, aproape de istorie la Cupa Africii pe Națiuni » Malawi poate să ajungă în „optimi” prin tragere la sorți

Meciul lui Șumudică cu formația lui Toșca și Maxim, amânat » Scandal la pauză: Șumi a fost eliminat!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează