INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - TOTTENHAM 2-1, 4-2 PEN. (ÎN TUR 0-1)

Eden Hazard se revoltă: „Nu-mi pasă de critici şi de ce spune antrenorul. Eu joc fotbalul meu" 

Eden Hazard a reuşit 4 goluri şi 3 assisturi în ultimele 8 meciuri din Cupa Ligii
Eden Hazard a reuşit 4 goluri şi 3 assisturi în ultimele 8 meciuri din Cupa Ligii

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 11:17

CHELSEA // Eden Hazard i-a dovedit lui Sarri că e lider la Chelsea, marcând al doilea gol. Dier şi Lucas Moura au ratat singurele penaltyuri şi Spurs pierd a cincea semifinală la rând în toate competițiile.

„Hazard este un fotbalist mare, dar nu şi un lider”. Vorbele lui Maurizio Sarri l-au ambiționat pe Eden, care a contribuit ieri cu al doilea gol, centrarea de la reuşita lui Kanté - printre picioarele lui Dier, Sissoko şi Gazzaniga - plus o evoluție aplaudată în victoria dramatică din manşa secundă a Cupei Ligii cu Tottenham. „Ca să fiu sincer, nu-mi pasă de critici. Joc doar fotbalul meu şi nu contează ce spune managerul. Mereu am fost concentrat pe echipă şi vreau să dau tot ce-i mai bun la Chelsea, iar acum am făcut-o”, a spus belgianul ales omul derbyului londonez.

Dier şi Moura au ratat

Sub ochii lui Higuaín, doar în tribună pe Stamford Bridge, trupa lui Sarri a profitat de absențele lui Kane, Delle Ali şi Son, s-a desprins la 2-0, dar golul lui Llorente şi ratarea lui Giroud din final au împins decizia la loviturile de departajare (nu a contat reuşita în deplasare). De la punctul cu var, Chelsea a transformat patru din patru, în timp ce Dier, execuție peste poartă, şi Moura, paradă Kepa, au pecetluit eliminarea. A cincea semifinală consecutivă pierdută de Spurs în toate competițiile! Peste o lună, Sarri se va bate cu City-ul lui Guardiola, pe Wembley, pentru primul trofeu în Anglia.

39 de victoriişi 7 egaluri are Chelsea in cele 46 de meciuri pe Stamford Bridge în care Hazard a marcat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  25 Ianuarie 2019, 16:16

"Joc doar fotbalul meu şi nu contează ce spune managerul..." - acum, pe picior de plecare la Real, are tupeu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează