INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASASINAT

Președintele unui club de fotbal, asasinat la ieșirea din stadion, sub privirile fiicei lui, după eșecul în fața rivalei

Edgar Paez/ foto: Twitter @Tigres
Edgar Paez/ foto: Twitter @Tigres

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 17:49 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 19:13

Edgar Paez (63 de ani), președintele lui Tigres, club din liga a doua columbiană, a fost asasinat sâmbătă seară la ieșirea din stadion, după ce echipa lui a pierdut cu rivala Atletico de Cali, scor 2-3.

Pe o stradă din apropierea stadionului, Paez pleca de la meci împreună cu fiica lui. Mașina celor doi a fost oprită de o motocicletă, iar două persoane au început să tragă. L-au împușcat pe Paez în torace, gât și craniu, potrivit El Tiempo. Fiica lui nu a fost rănită în atentat. 

Edgar Paez a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut să îl salveze și acesta a decedat. 

Edgar Paez, președintele lui Tigres, asasinat la ieșirea din stadion

Tigres a cofirmat asasinare și a transmis un comunicat oficial pe rețelele de socialezare: „Cu profundă tristețe și consternare, anunțăm asasinarea președintelui echipei noastre, Dr. Edgar Paez Cortes. Acest incident nefericit a avut loc în timp ce se întorcea acasă după meciul cu Atlético FC. 

Familia Tigres și comunitatea sportivă sunt devastate de acest eveniment. Edgar Páez Cortés a fost un susținător pasionat al fotbalului și un lider exemplar. Angajamentul său față de echipă și dedicarea sa pentru dezvoltarea sportului în regiunea noastră au lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște. 

Autoritățile se vor ocupa de investigațiile relevante”.

Citește și: 

Derby nebun în Londra: Arsenal, de două ori în avantaj. Fantastică reacția duetului MaddiSon!
ARSENAL - TOTTENHAM
Derby nebun în Londra: Arsenal, de două ori în avantaj. Fantastică reacția duetului MaddiSon!
Liverpool - West Ham 3-1 » „Cormoranii” continuă parcursul bun din Premier League, dar rămân în spatele lui Manchester City
LIVERPOOL - WEST HAM 3-1
Liverpool - West Ham 3-1 » „Cormoranii” continuă parcursul bun din Premier League, dar rămân în spatele lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  24 Septembrie 2023, 20:05

...nu trebuiau sa l impuste pentru atata lucru ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează